Poti sa le duci acolo daca sunteti 3, dar daca sunteti doar voi 2 ar fi romantic sa mergeti intr-un parc... e chiar foarte romantic acolo!
Pai uite, daca nu vine singura atunci spune-i ca poate sa.si ia si o prietena cu ea, si tu daca ai un prieten f bun il ei si pe el.Si cred ca cel mai bine e la o plimbare. n parc [sau intreab. o pe mess (inainte sa o invitsi in oras cu o zi :d ca sa nu ii dai de banuit c intentii ai)cum isi petrece timpul in oras, unde. i plc sa mearga]
asa.si dupa [1zi, 2] intreab. o daca vrea sa iejiti :d si daca rasp e negativ. spune-i ca poate veni si cu o prietena.
Sper sa t ajute :*
Fi misterios le cam place la fete sa le spui " vi si tu la un suc, dar decat noi doi ca am ceva special " sau chesti de astea daca vrei sa fi singur, eu as recomanda sa fi decat tu cu ea, daca are o prietena sunt amandoua puse pe mistouri si nu scoti nimic, decat in cazul in care o sti tu pe fata cealalta si ai incredere in ea ca nu se baga intre voi 2
Pai daca iti place de ea, invit-o numai pe ea sa fiti numai voi doi. Puteti merge in parc, la o cofetarie de exemplu.
Succes!
lorant101010 întreabă: