| Mandare a întrebat:

Vreau sa o regulez pe iubita mea si pe cea mai buna prietena a ei.Credeti ca accepta?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai o problemă cu capul!
Pa, pa.

| raspunz a răspuns:

De obicei nu. Le pierzi pe amândouă.

| foxi a răspuns:

Oooo! fii sigur!

| VadTot a răspuns:

Pai pe noi ne intrebi prietene? De ce nu o intrebi pe prietena ta? S au pe prietena prietenei tale? Dar Cum ar fi daca si prietena ta ar vrea sa te reguleze pe tine si pe prietenul tau cel mai bun? Ce zici accepti?laughing) hai sa te vedem cum raspunzilaughing) ok? dar fara sa ma jignesti oky? Acum pe bune la ea te ai gandit tu iti iubesti prietena s au stai cu ea doar pentru sex>? Cum ar fi daca i ai spune direct iei aceasta intrebare Ai curaj:? Daca esti atit de machioman Spune i in fata ce vis ai cu ea si cu prietena ei cea mai bunalaughing)Spune i macar in gluma laughing)Ai curaj?laughing)

| Heather2001 a răspuns:

Reguleaza-te cu toate curvele, ca se pare ca ai probleme mintale.

Răspuns utilizator avertizat
| jokerul88 a răspuns:

Daca o sa accepte esti cel mai tare! esti eroul meu! imi multumesc ca ai pus intrebarea asta! si eu am avut de multe ori gandul asta! fi tare! si ai grija sa nu le fortezi prea tare

| eumisha28 a răspuns:

Da.daca in mana stanga tii un smoc de euroi si in cealalta cheile de la bmw sau mercedes.vor cadea instantaneu pe spate.succes

| GreenEyes23 a răspuns:

Ai o problema serioasa cu capul. Sincer. Fantezii din astea, dupa parerea mea, merg doar cu curvele. Ai putea sa ii ceri prietenei iubitei tale sa va lase singuri 2 ore, o ora, cat vrei. Ai putea sa faci multe daca e vorba doar de "vine cu noi peste tot". Daca esti impreuna cu ea de un an, cum poti sa iti doresti sa te "regulezi" si cu ea si cu prietena ei?(chit ca e pe rand, chit ca in acelasi timp. laughing ) Sau nu conteaza cu cine faci sex, numai sa fie doua?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti nebun, obsedatule! Du'te la pshihiatru, sa iti reguleze el capul.Nu te mai incurca cu orice fata usoara, poate iei vreo boalalaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu crezi ca mai exista medic sau medicamente care sa te vindece?

| Mandare explică:

Sunt impreuna cu prietena mea de 1 an,locuim impreuna (suntem la facultate) iar de cand a intrat prietena ei la facultate s-a mutat la noi si unde mergem noi vine si ea> munte, mae etc.
Acum sa nu ma faceti obsedat ca nu umblu eu cu toate curvele, ambele sunt fete serioase happy