| MaPortBineInDungi a întrebat:

Vreau sa pun o intrebare fetelor! eu inca sunt virgina si vreau sa stiu daca este dureros daca o faci in piz!:X
Fundita!

Răspuns Câştigător
| Gabitza a răspuns:

Draga mea,
E destul de dureros! Noi (eu si iubitul meu) am hotarat de la inceput ca daca e dureros, sa ne oprim! E incredibil sa ai o asemenea persoana langa tine! happy in fine... revenind la discutie! Noi ne.am oprit si i.am spus ca e mult prea dureros! Deci nu am putut termina! Acum, depinde si de organismul fiecarei persoane! happy Dar, indiferent de organism, cert e ca te va durea! Ori mai tare. ori mai putin!
bafta happy

6 răspunsuri:
| BoBBy a răspuns:

In ce?

| thereforyou a răspuns:

Toate fetele virgine au pus intrebarea asta pe site? Pana la urma urmei ce conteaza daca e dureros sau nu, tot trebuie sa o faceti o data si o data.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te porti tu bine in dungi, dar daca nu te porti bine in p. a, te lasa pentru alta.asa ca vezi cati ani ai, si pentru ce te sacrifici.sau pentru cine.vezi intai daca merita.ca pe TPU, numai parasite vad si suferinde din dragoste.

| alexandra21_3435 a răspuns:

E normal sa te doara putin dsar nu inseamna c e super dureros. ideia este ca cel cu care vrei s o faci sa fii sigura p relatie nu sa o faci cu oricine si sa se foloseasca de tine. trebuie sa aveti grija de igiena voastra, sa va protejati cel mai important daca nu vrei sa devii mamica. el trebuie sa fie ta dru cu tine, sa te ia incetul cu incetul nu sa fie badaran ca atunci clar ca te doara. si sa o luati incet cu preludiu, mangaieri.sarutari, ca sa fie placut si sa nu simti durerea foarte tare

| Libelle a răspuns:

1-ce-i cu exprimarea asta? nu esti in satra aici
2-difera de la fata la fata.la unele himenul e mai elastic...si doare mai putin.la altele...nu e.si doare mai tare
Da pana la urma de ce sa stai sa te gandesti? o durea... n-o durea...
si-asa tot o faci odata si-odata, vezi atunci cum e.

| εїз a răspuns:

Nu, nu o să fie absolut deloc dureros, încearcă întăi să faceţi Peeting, şi dupa aia îţi introduce penisul în vagin uşor uşor, nu o să simţi absolut nimic, decât când va fi să ţi se rupe himenul, dupaceea o să simţi durerea plăcerii.