| autorul a întrebat:

Vreau sa sarut o fata dar mi-e cam rusine >:". nu am deloc tupeu in mine.helput

5 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

Aici nu este neaparat voba de tupeu.ca sa poti sa saruti o fata trebuie sa fi cat mai apropiat de ea, sa te uiti in ochii ei si incet incet te apropii.cand ea va vedea ca afci acest lucru cu siguranta iti va raspunde gesturilor si totul va decurge de la sine. nu are de ce sa iti fie rusine, doar ia putina initiativa si ai sa vezi ca totul va fi bine.

| IubesteEa a răspuns:

Poi ea te iubeste? daca da incearca sa o iei de mana usor si sa ii zici te iubesc apoi sarut-o dar cu incetinitate daca o iei rapid isi va da seama ca esti un nebunn happy scuze adevarul si asa e in sec.21 noua regula ca sa fi cu o fata sarut-osad iti urez succes!happy fundaaA?happyplsss

| DakotaXOXO a răspuns:

Sunteti de mult timp impreuna? Daca da atunci faci asa:
Sunteti intr-un loc izolati de ceilalti, singuri.Incepeti sa va marturisiti totul,cum ar fi ca va iubiti foarte mult si tot asa. Apoi te uiti in ochii ei,atent,cu o fata sincera.Te apropii incet de ea si ii dai parul peste ureche,in timp ce te apropii ochii tai se misca cand ma ochii ei cand la buzele ei,ca ea sa-si dea seama ce planuiesti, apoi ea se va apropia usor de tine(daca vrea si ea sa te sarute)daca nu va face o fata care sa demonstreze ca e usor speriata, daca reusesti sa-ti dai seama ca e speriata o saruti pe frunte.Insa cele mai multe fete vor sa te sarute asa ca va sarutati si totul se va termina repede si cu bine.
Insa daca doar ce v-ati cunoscut sau doar ce sunteti impreuna, mai asteapta cam 3 saptamani ca dupa ce o saruti sa nu se desparta de tine pentru inca nu te cunoaste prea bine si nu stie sigur daca te place.Mult succes, fundita?

| dani112 a răspuns:

Puneti increderea in tine si primia data sarut-o usor pe buze asa doar un pupic da sa fi lent si de acolo totul va decurge bine.dar nu o pupi si te tragi repede, o saruti usor, incearca sai prinzi buza inferioara cu buzele tale totul sa fie lent si senzual.succes sper ca am fost de ajutor.

| Lucaci_Marcel_Laurentiu_1977 a răspuns:

Caut o pers. sincera lmlmarcello@yahoo.it