| furni a întrebat:

Vreau sa scriu o poezie, dar n-am talent. Ma ajuta cineva? Stiu doar ca titlul musai va fi " Gandacul si lacheul". Bacemi, ma ajuti?

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

@Furni, imi pare rau dar nu te pot ajuta. Poeziile mele sunt scrise cu pasiune ca urmare a vietii traite, sunt sentimente exprimate in scris. Niciodata nu am scris la comanda.

| Bacemi a răspuns:

@Furni, nu e vorba ca mi-ai ordonat asta. Doar ca nu pot scrie ceva ce nu simt. Eu scriu poezii atunci cand am o traire aparte, nu asa pur si simplu. M-au rugat si altii sa le scriu pe o tema anume si i-am refuzat. Nu pot scrie ceva ce nu simt. Nu vad ce legatura are mama cu asta. Poeziile scrise reprezinta pasiunea mea si sunt singurul ce are drept de viata si de moarte asupra lor.

| Bacemi a răspuns:

Nu vad ce e amuzant in ce am spus. Poate ma lamureste si pe mine cineva ca nu prea inteleg.

| Silvia a răspuns:

Iar mi se pare ca se caută ceartă... Urât.

Răspuns utilizator avertizat
| dolyan a răspuns:

Te ajut eu cu placere, daca vrei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.rimeaza.org :) gasesti rime pe acolo, dar mai gandeste si tu ~

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vreau sa te avut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eo fata in clasa cu zambet de sacarl firmituri pintre dinti ii tasnesc ocazeonal e super desgustatoare sa fie spre informare

| Crusitu_Erika-Lia_1993 a răspuns:

Mama mea
Ma gandesc intodeauna,
La mamica mea cea scumpa,
Care o astept cu drag
Sa mai vina si la mine.

Mama mea e nu mai una,
Care va veni acasa,
Si la unul cand mai vine,
Sa-i dai un pupic pe fata...

| Akula a răspuns:

Eu il sustin pe Bacemi...nu ai cum sa scrii daca nu ai talent sau nu ai ce sa exprimi."E usor a scrie versuri/Cand nimic nu ai a spune,/Insirand cuvinte goale/Ce din coada au sa sune." -M. Eminescu