Stii,te gandesti tot timpul la mancare.
Te gandesti ca trebuie sa slabesti si te-apuca foamea!
Stiu asta din experienta proprie.
Ce sa faci?
Sa ai merge,pere,portocale,mandarine,morcovi, castraveti, tot felul de legume si fructe la indemana pe post de mici snack-uri!
Nu mai numara calorii si nu te mai gandi ca vrei sa slabesti.Nu mai urca pe cantar din ora in ora,n-ai slabit,calmeaza-te!
Mananca doar la ora mesei, nu multa paine si, dupa ora 18:00, refuza masa,doar fructe sau castraveti.
Relaxeaza-te. Obsesia ca trebuie sa slabesti de multe ori actioneaza ca un bumerang si iti faci rau cu mana ta.E usor sa mananci si sa te ingrasi,dar e cumplit de greu sa slabesti.
Relaxeaza-te,mananca doar la mesele principale, nu sari peste micul dejun, snack-uri la 2 ore si multa apa.Cum faci si sport, te vei trezi ca ai slabit fara sa-ti dai seama!
Stii cum o sa te simti cand o sa vezi diferenta? O sa prinzi aripi si vei intelege ca nu-i greu!
Succes!
Nu te infometa ca sa slabesti. Iti vei strica stomacul. Fa mult sport si stabileste-ti niste ore de masa si ce anume vei manca. De preferat ceva ce nu ingrasa tare.
Si eu sunt in aceeasi situatieDar daca cu adevarat vrei sa salbesti trebuie sa faci tu efort si sa te abtii de la cateva alimente. Trebuie sa intelegi k numai asa o sa poti slabi.Cauta pe net k iti vino multime de sfaturi ...eu tinand cure de pe net si cu sala am reusit sa slabesk 10 km in 2 luni da faza naspa e ca pana la urma am renuntat si am inceput sa ma ingras iarasi... daca vrei sa vb despre mai multe lasa-mi id tau si putem discuta: