| Sara2 a întrebat:

Vreau sa slabesc dar imi vine sa mananc intr-una, si acum imi vine sa ma duc in bucatarie sa golesc frigideru, ce pot face? ce anume scade pofta de mancare? in schimb fac sport cate 30 min pe zi + 100 abdomene

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,te gandesti tot timpul la mancare.
Te gandesti ca trebuie sa slabesti si te-apuca foamea!
Stiu asta din experienta proprie.
Ce sa faci?
Sa ai merge,pere,portocale,mandarine,morcovi, castraveti, tot felul de legume si fructe la indemana pe post de mici snack-uri!
Nu mai numara calorii si nu te mai gandi ca vrei sa slabesti.Nu mai urca pe cantar din ora in ora,n-ai slabit,calmeaza-te!
Mananca doar la ora mesei, nu multa paine si, dupa ora 18:00, refuza masa,doar fructe sau castraveti.
Relaxeaza-te. Obsesia ca trebuie sa slabesti de multe ori actioneaza ca un bumerang si iti faci rau cu mana ta.E usor sa mananci si sa te ingrasi,dar e cumplit de greu sa slabesti.
Relaxeaza-te,mananca doar la mesele principale, nu sari peste micul dejun, snack-uri la 2 ore si multa apa.Cum faci si sport, te vei trezi ca ai slabit fara sa-ti dai seama!
Stii cum o sa te simti cand o sa vezi diferenta? O sa prinzi aripi si vei intelege ca nu-i greu!
Succes!

| catthshshshs a răspuns:

Nu te infometa ca sa slabesti. Iti vei strica stomacul. Fa mult sport si stabileste-ti niste ore de masa si ce anume vei manca. De preferat ceva ce nu ingrasa tare.

| Азбука a răspuns:

Oare sexul scade pofta de mancare? laughing

| anonima9876 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatieDar daca cu adevarat vrei sa salbesti trebuie sa faci tu efort si sa te abtii de la cateva alimente. Trebuie sa intelegi k numai asa o sa poti slabi.Cauta pe net k iti vino multime de sfaturi ...eu tinand cure de pe net si cu sala am reusit sa slabesk 10 km in 2 luni da faza naspa e ca pana la urma am renuntat si am inceput sa ma ingras iarasi... daca vrei sa vb despre mai multe lasa-mi id tau si putem discutabig grinbig grin: