| bluemoony a întrebat:

Vreau sa slabesc in 10 zile.Bn...greutatea mea e normala(1.68 si 56kg)da eu as vrea sa slabesc ink4-5 kg. Sport fac zilnic deci cu sport nu prea mai pot slabi.trebuie sa reduc din mancare.Imi puteti recomanda un regim...va rogggg

Răspuns Câştigător
| Ombladon1 a răspuns:

Incearca sa tii un fel de regim: nu manca dupa ora 18 ( daca ti se face foame, bea apa), nu manca dulciuri ( mai ales ciocolata), nu bea sucuri, nu maca paine sau grasimi. In fiecare seara fa abdomene. Cel mai bine ar fi sa incepi cu cate 100-200 pe zi, si in fiecare zi sa maresti numarul. Daca ai timp fa cateva si dimineata sau peste zi, o sa te ajute foarte mult crede-ma. Si ca sa nu mananci mult peste zi, incearca sa bei cat mai multa apa plata ( dimineata, inainte de a manca, sa bei 3 pahare pline cu apa). Mult succes:*! funda?big grin

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca esti in perioada de dezvoltare,si,probabil esti,ai grija mare cu slabitul asta, poti face un dezechilibru hormonal de nu mai stii cum te cheama!
Te rog, nu fa diete daca ai sub 19 ani, taie doar painea si inlocuieste masa de seara cu fructe.4-5 kg nu sunt un capat de tara,dar trebuie sa le pierzi incet, incet ca sa nu le iei inapoi imediat si nici sa-ti periclitezi sanatatea, bine?
Mult noroc!

| Dennys1521 a răspuns:

E plin netul de ele

| Mary_5158 a răspuns:

Inlocuieste cit de des posibil orice mincare cu mere
si consuma foarte multa apa

| TheSol a răspuns:

Fara grasimi. :d.
Nu mai manca dupa ora 6 seara, eventual un fruct sau ceva.
Va functiona. Bafta :*

| DCSHOE a răspuns:

@JustWannaHelp a vrut sa spuna ca baloneaza. Si da, este adevarat. Apa minerala baloneazawinking. Incearca apa plata big grin

| MikyyLOL a răspuns:

Evita bananele si nucile pestele e recomandat pangasiusu fructele de mare salata nu ceaiuri dauneaza ficatului si nici pastile alea dauneaza inimi bafta...

| MikyyLOL a răspuns:

Apa te unfla...

| 9gag a răspuns:

Nu exista reteta minune pentru a slabi 4-5 kg in 10 zile. Incearca sa mai reduci din mancarea de dupa ora 6, putine grasimi(inclusiv cele saturate ca Chipsuri, etc) si dulciuri chiar deloc. Si dimpotriva, apa nu te umfla cum a scris cineva mai sus, apa iti hidrateaza corpul si te ajuta la o digesti mai buna si te ajuta si la eliminarea grasimilor(ca tot faci sport). Succes