| sellyyy a întrebat:

Vreau sa spun ca eu ma masturbez.nu foarte mult cam doar in weekend(asta insemnand de 2 ori pe saptamana). este foarte mult sau este ok? cand imi mangai cu degetul clitorsul iese un lichid fara culoare si miros.am mai citit ca nu este grav si ca nu are legatura cu dezviriginarea dar as vrea sa mi mai ziceti si voi. ce credeti pentru imi satisface placerea e bine cat ma masturbez? cel mai concret si mai bun raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| dana_6335 a răspuns:

Nu te masturbezi prea des.Asta depinde de tine, cat de des iti cere corpul sa faci acest lucru.Lichidul acela (din cate stiu eu)nu are nimic rau ca iese.De obicei se zice ca o fata se umezeste atunci cand este foarte excitata; asta insemnand ca ii iese un lichidtongue... E absolut normal sa te maturbezi.Nu cred ca iti faci nici un rau corpului facand-o
Sper ca te ajuta raspunsul meu...pwpe

11 răspunsuri:
| georgegs a răspuns:

E.bine.cat.te.masturbezi.si.daca.curge.nu.iesti
dezvirginata

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este normal si cam toate adolescentele fac asta. De altfel ritmul (de doua ori pe saptamana) este si el normal.

| Floreenofficial a răspuns:

Este pacat sad

| razvy_9918 a răspuns:

Poti s stay linistita, nu este nici un perikol si nu te dezvirginezi daca faci lukrul acesta, iar lichidul acela este ca te exciti si cand te exciti incepi sa te umezesti.stay fara griji, important este s t simti uh bine

| sexpert2007 a răspuns:

Nu nu este prea des poti face asta ori de cate ori simti nevoia, nu are nici cea mai mica legatura cu dezvirginarea acel lichid sau secretie mai bine zis aceasta apare datorita excitarii, o sa ai un prieten fericit ca te umezesti atat de tare

Consiliere personala PM sau YM

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce oras esti si cati ani ai? as vrea sa facem sex eu am14 anibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Add marco_alex28 ma masturbez la web

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga daca iti plc si pica bine mergi inainte acel lichid este super incearca sa lingi degetul sau pune un baiat sa iti dea limbi sau fata daca ai o prietena fff buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@sellyyy: dezvirginarea se produce in interior prin ruperea himenului adica contact. sexual, prin atingerea clitorisului iti provoci acea excitatie placere pe care ai descoperit o prin mangaiere, atingere ceea ce nu este nimic rau si grav nu ti fa nici un fel de probleme. este ceva cat se poate de normal atat timp cat nu exagerezi si nu vei ajunge sa inlocuiesti atat fizic cat si psihic orgasmul cu masturbarea in viitor cand vei incepe raporturile sexuale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine incearca un barbat va fi mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phai eu in locul tau mash excita singura in camera mea cam de 5-6 ori pe saptamana si as linge lichidul acela