| floryn92 a întrebat:

Vreau sa spun ca prezenta problema se adreseaza in special baietilor; nu ma deranjeaza daca raspun si fete, dar va anunt ca s`ar putea sa nu va placa (ca fete)
A cam venit vremea sa fac dragoste cu prietena mea. Eu sunt virgin, ea nu, insa am mintit-o in urma cu cateva luni ca nu as fi virgin(asta ca sa fiu ceva mai sigur ca va sta cu mine).
Problema este ca eu, inca nu am decalotat, iar de aici se nasc alte 2 probleme:
1) prietena mea se va prinde ca sunt virgin si am mintit-o prin urmare
2)sa presupunem ca ii voi marturisi adevarul, dar cum ramane cu prezervativul? din informatiile pe care le detin stiu ca penisul trebuie sa fie decalotat atunci cand se pune prezervativul.
De la voi astept, daca se poate, atat raspunsul la cele 2 intrebari, cat si o solutie pentru decalotare (daca as rezolva asta, cele 2 intrebari de mai sus nu isi mai au sensul).
Mentionez ca am 17 ani, la varsta de 4 ani am avut o operatie de fimoza (care in mod normal, avea rolul de a realiza decalotarea inca de atunci, dar se pare ca am 17 ani si acest lucru nu s-a intamplat). Nu stiu detalii despre operatie, aveam 4 ani, mama mea stie mai multe, dar mi-e rusine sa o intreb big grin
Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la un urolog, in mod normal penisul trebuie decalotat complet la fiecare spalare. daca la tine nu se decaloteaza complet, inseamna ca ai niste sechele de la operatia de fimoza, sechele care s-ar putea sa dea complicatii severe in cazul unui contact sexual (parafimoza). Du-te la un urolog pentru consult intai.

7 răspunsuri:
| cucu a răspuns:

Ma spune`i adevarul fetei ...nu`si va da seama din cauza ramei talle (cum aarata) ci cum o folosesti ...si acolo nu ai ce face

Răspuns utilizator avertizat
| Sniper a răspuns:

@cucu are dreptate.
Majoritatea fetelor isi dau seama dupa cum te misti, nu dupa priviri.
Daca vrei o partida buna, spune'i adevarul.

| floaredetrandafir a răspuns:

Vb cu ea nu are de ce sa se supere ii explici care e situatia

| alessiaS a răspuns:

Buna.
Eu zic sa ii spui fetei deoarece daca te iubeste va sta cu tine. Daca vrei spune-i mamei tale ea te va intelege daca ea nu atunci nimeni si daca nu ai curaj intreaba-l pe tatal tau.
Succes.:*

| sweetygirl a răspuns:

Sunt fata si sunt virgina, prezervativul il pui atunci cand esti aproape de penetrare adica sa fii destul de excitat, dar ai grija sa nu fi mult prea excitat ca fiind si primul contact sexual nu ai controlul ejacularii. Cauta informatii pe alte site-uribig grin

| mrsyry a răspuns:

Eu zic sa stai linistit poate ar trebui sa ii spui ca esti virgin(unele fete apreciaza asta) dar daca crezi ca ea nu ar mai sta cu tine nu ii spune.si cu treaba ca s-ar prinde ca tu nu esti virgin nu are cum(si eu am patit la fel ca tine prima data, eu virgin ea nu, eu nu am spus si nu s-a prins in contextul in care ea facea sex de un an jumate cu alt partener). un sfat ca intre baieti: e sa nu ejaculezi prea devreme sa nu te faci de roze.bafta si spor la treaba. fetelor scuzati limbajul.