Du-te la un urolog, in mod normal penisul trebuie decalotat complet la fiecare spalare. daca la tine nu se decaloteaza complet, inseamna ca ai niste sechele de la operatia de fimoza, sechele care s-ar putea sa dea complicatii severe in cazul unui contact sexual (parafimoza). Du-te la un urolog pentru consult intai.
Ma spune`i adevarul fetei ...nu`si va da seama din cauza ramei talle (cum aarata) ci cum o folosesti ...si acolo nu ai ce face
@cucu are dreptate.
Majoritatea fetelor isi dau seama dupa cum te misti, nu dupa priviri.
Daca vrei o partida buna, spune'i adevarul.
Buna.
Eu zic sa ii spui fetei deoarece daca te iubeste va sta cu tine. Daca vrei spune-i mamei tale ea te va intelege daca ea nu atunci nimeni si daca nu ai curaj intreaba-l pe tatal tau.
Succes.:*
Sunt fata si sunt virgina, prezervativul il pui atunci cand esti aproape de penetrare adica sa fii destul de excitat, dar ai grija sa nu fi mult prea excitat ca fiind si primul contact sexual nu ai controlul ejacularii. Cauta informatii pe alte site-uri
Eu zic sa stai linistit poate ar trebui sa ii spui ca esti virgin(unele fete apreciaza asta) dar daca crezi ca ea nu ar mai sta cu tine nu ii spune.si cu treaba ca s-ar prinde ca tu nu esti virgin nu are cum(si eu am patit la fel ca tine prima data, eu virgin ea nu, eu nu am spus si nu s-a prins in contextul in care ea facea sex de un an jumate cu alt partener). un sfat ca intre baieti: e sa nu ejaculezi prea devreme sa nu te faci de roze.bafta si spor la treaba. fetelor scuzati limbajul.