Eing? omule ai chef de glume fratee luati lucrurile in serios! cum in clasa a 8 aveai 14 ani si cum copilu tau are 10 nai nu are logika ce l-ai facut cand avei 4 ani? data viitoare inventeaza ceva credibil! sfatul meu
Ca să te însori cu o femeie trebuie să ai 18 ani.
Tu ce vârsta ai acum?
Întâi verifică care anume din cei 4 sunt ai tăi, că dacă asta...
cu toți, te-or mai fi ajutat și alții la făcut copii!
Vezi medical, că se fac analize, care dintre ăștia 4 este făcut cu tine.
Eu sunt aproape sigur, că nu toți 4 sunt ai tăi!
Dar asta se stabilește medical, nu este pe presupuneri.
Dacă nici unul din cei 4 nu este al tău nu ai de ce să plătești pensie alimentară, pentru copii care nu sunt ai tăi!
Se fac analize pe bază de ADN, și îți zice clar, dacă este al tău sau nu.
Sunt scumpe analizele astea, dar să știi și tu, care dintre cei 4 este făcut cu tine.
Las-o frate. Daca a inceput asa, o sa te insele la fiecare ocazie. Pacat de copii. Nah. ce sa zic
Mai copilas, tu iti dai seama ca ce spui tu nu poate fi posibil. Cum sa faci copii (si 4) la varsta de 14 ani? si sa mai aiba si 10 ani, bine ca n-ai zis ca au 20 de ani. Eu cred ca te uiti prea mult la filme sau desene. Draga, pe viitor, daca chiar ai ceva pe suflet sau o nelamurire, atunci sa pui intrebare pe TPU, dar sa nu te astepti sa credem ca ce spui tu e adevarat, pentru ca oricat am vrea nu e posibil. Si mai invata sa scrii si sa vorbesti.
Hahahahahahahahahaa,el isi raspunde singur)))Esti cel mai tare prietenee, cand mori?
Si-am incalecat pe-o capsuna, si v-am spus o mare mincuina...
Apropo, mai bine ti-ai cumpara un abecedar, frate...
Omule... tu pui intrebarea, si iti raspunzi tot tu ? Si oricum intrebarea cred ca e pusa la caterinca, n-are nicio logica
Eu zic sa nu te desparti de ea pentru ca este mama copiilor tai. Daca te desparti de ea vor suferi foarte mult copiii tAI.
Da cel mai bine este sa pleci nu merita sa traiestei cu una din asta dar copii asta este
Da vb giuliei! scuze bai nenea darcred ca are dreptate! si daca ar fi asa eu iti sp s-o lasi ca ea tot te va insela mereu! la fiecare ocazie! deci eu sp s-o lasi!