| Lsydn a întrebat:

Vreau sa stiu cam care ar trebui sa fie mărimea penisului pentru a mulțumi o fată. Menționez ca am 18 ani

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dacă iti pastrezi virginitatea pentru sotia ta si daca te insori cu o fată virgina, ea nu te compara cu altii, cum esti tu va fi standardul de perfectiune.

Răspuns utilizator avertizat
| MarianWLF a răspuns:

Majoritatea stimulilor sunt la intrarea in vagin, cat timp nu ai un micro penis esti capabil fizic sa satisfaci o femeie.

| Emilian65 a răspuns:

Ca sa mulțumești o fata, în timpul actului sexual, nu mărimea penisului contează. Poți avea un penis cu dimensiuni enorm e dar dacă nu îl folosești cum trebuie, degeaba îl ai.

| Kufu95 a răspuns:

Asta depinde cât de bine faci preludiu, mai mulți factori, dar un lucru e sigur că pentru multe femei deja 20 cm este îndeajuns.

| Robert2526 a răspuns:

90% dintre oameni au penisul intre 11 si 15 cm. Daca esti pe acolo, stai bine

| ionutchiriac222 a răspuns:

Mărimea nu contează. Orice peste 13cm eu zic că e ok. Restul e gargară! Dacă o ai prea mare pe urmă o doare rău

| Hugg32 a răspuns:

Pentru a mulțumi o fata pe plan sexual, nu e nevoie de nu știu ce mărime a penisului, întrucât nu stă totul în asta. E nevoie de atenție, preludiu, sex oral, tandrețe etc. Deci, marimea nu e una dintre cele mai mari probleme. Întâi învață să te comporți cu o femeie și să o faci să se simtă bine cu tine, mărimea nu e o problemă pe care să ți-o pui.

| margaretasmash a răspuns:

Daca o vei face cu o fata virgina pentru ea vei fii in de ajuns indiferent de marime

| EleenaHeart2001 a răspuns:

Ba grosimea portofelului conteaza mereu