Buna,unii stiu foarte bine sa se prefaca si sa se comporte absolut normal,chiar daca mai are pe cineva.Dar in general,daca mai ar epe cineva sau urmeaza sa se desparta de tine,devine mai rece,mai nepasator,nu mai e tandru,nu mai iti ofera atentia de altadata, cauta diferite pretexte si scuze ca sa amane intalniri cu tine, nu te mai alinta si nu mai ii pasa ceea ce ii spui si nu tine cont de parerile tale.De multe ori,evita sa te priveasca in ochi, il simti ca e mai distant si cu gandul in alta parte, de obicei femeile simt cand ceva nu e in regula si cand iubitul ii pune coarne.Cand are pe cineva,nu mai se preocupa asa mult de tine si isi verifica mereu telefonul, sau scrie mesaje, se fereste sa comunice ca altadata.Mai sunt si alte semne, dar totusi daca cumva se comporta asa cum am scris mai sus, nu inseamna neaparat ca te inseala sau ca vrea sa incheie relatia.
Simplu . La inceput o sa evite sa va intalniti. dupa aia nu iti mai raspunde pe mess. la telefon. si spre final o sa gaseasca o scuza in care o sa-ti spuna ca s-a gandit mai bine si relatia nu merge. Cel putin asa as face eu.:d
Fundaaaa :O3