Cererea in casatorie este efectuat de catre mirele care trebuie sa mearga in petit la viitorii sa-i socri, inainte de a-i cere mana iubitei sale. Daca are consimtamantul acestora, alege cu multa atentie inelul de logodna si apoi o cere in casatorie pe aleasa inimii. In anumite zone mireasa este petita de catre petitori de meserie.
Prietene, suntem in secolul XII, nimeni nu mai procedeaza asa lol. Nu ai nevoie de acordul nimanui pentru a te casatori cu cineva.
Secolul 12?
)))))))))))))))
Ii este foame baiatului, a mancat vreo 9 secole.
Prietene, in secolul 12 e demodat sa mai stii secolele, habar n-ai tu
=))) bah dar fix videoul ala voiam sa si eu sa-l pun.
doar ca e varianta GTA.
http://9gag.com/gag/ab0NBPO/-rejected-gta-v-style
Nu-mi mai aduceti aminte de el ca ma opresc greu din ras
De cele mai multe ori barbatul face primul pas, dar se considera si greseala pentru ca incepi stand intr-un genunchi. Daca va zice da, va avea grija ca pe timpul mariajului sa te vada cu amandoi la pamant.
La noi nu prea o sa vezi cereri de casatorie live.De multe ori parintii aleg pentru copii, dar mai mult pentru pastarea bunastarii sub acelasi acoperis.In caz ca n-ai turnulete si vrei o tiganca, va faceti pasaport.
Cel mai misto e cand amandoi incep o casatorie stabilita de acord comun.Asa, saraci fiind, eviti sa-ti sparga fereastra de fiecare data cand te apleci sa iti legi un siret, crezand ca...yea.
Cica nu toate fug, vedem.
O poți duce în parc, la o întâlnire, în locul unde v-ați cunoscut și spui:
"Vrei să fii soția mea?!" ( de preferat în genunchi, dar merge și în picioare, privind-o în ochi)
LumeaÎnTreiDe întreabă:
NightmareMoon întreabă:
Mirela0876 întreabă: