| snezoo a întrebat:

Vreau sa stiu cei pot spune uneu fete sa fie cu minewinkingaveti o idee? spuneti cat mai repede plissssssswinkingwinkingwinking:*

8 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu o intreba... Fa-o sa-si doreasca lucrul asta. Iesiri, bun simt, igiena, amabilitate, fara grosolanii, etc.
Spor!
PS: Mai e varianta aia: "Am Ferarri si QuattroPorte in garaj!" laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sp cea ce simti pentru ea si pune-i intrebarea.winkingDaca accepta sa fie cu tine ai grija ca relatia voastra sa fie o relatie frumoasa.happy
Succes!winking

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Flori, ciucalata, invitat in oras.
Imbracat gigicea si intrebat la fata: mie place la tine, tie place la mine?

| Andra_3863 a răspuns:

La mine nu a fost necesar sa ma intrebe. a demonstrat'o.big grin nu zic sa faci cum a facut prietenul meu actual ca nu stiu cum va reactiona prietena ta.sau probabil viitoarea big grin

m'a intr daca vr sa ies cu el la o plimbare si eu am acceptat. dupa ce m'a plimbat prin tot orashul [parca, faleza, magazine si altele laughing]eu i'am spus ca vreau sa ma duc acasa. mi-a propus sa ma conduca iar eu...chiar daca stiam ce va urma ca doar nu degeaba vrea sa ma aduca acasa doar ca sa o faca pe fratele mai mare...sa fim serioshi laughing am acceptat pentru ca mie imi placea de tip de ceva timp dar nu ma asteptam ca si el sa ma placa.am uitat sa zic ca si incercam d mult sa pun labutza pe el devil laughing. m'a adus acasa si m'a sarutat.in acea zi nu am mai fost eu laughing era distrasa de la orice activitate.si tot in ziua aia m'a sunat el si mi-a zis ca acel sarut a vrut sa fie o intrebare non-verbala.adica acel ""vrei sa fii cu mine?"" si m'a intrebat dacaa faptul ca i'am permis sa ma sarute a vrut sa fie un ""da"". si eu logik ca am zis ca el ca deh...laughinglaughinglaughing

nu stiu... poate vrei sa incerci si tulaughing. nu garantez ca fata va fi de acord cu acel sarut...pe neasteptate laughing

| hândel a răspuns:

Sa nu pari disperat in primul rand inainte sa-i spui ceva. Entuziasmat ar merge, arata-i ca vrei sa fii cu ea ca persoana, nu pentru. corpul ei. Invito la o plimbare, cautati subiecte comune, arata-te interesat de ceea ce are de spus privindo in ochi mai mult decat la decolteu. Stiu ca-ti mai aluneca privirea, se mai intampla si la veterani, dar nu te purta ca si cum ai vrea s-o tragi in boscheti pentru. nebunii. Fa mici atentii, precum sa-i stergi banca inainte sa se aseze, te apleci sa-i legi siretul daca e cazul si daca nu se desface singur calca-n mers pe el sa se desfaca dar ai grija sa nu-i pui piedica, cumparai o inghetata si o stergi (cu mana daca-i curata laughing ) la gurita daca se murdareste, ii "iei" geana de pe obraz si ii spui ca nu mai are nevoie de dorinta, ca i sa-ndeplinit.hee hee Fa-o sa se simt in siguranta-n preajma ta, ca stii cum sa ai grija de ea cand va avea nevoie, ca poti fi iubitor, generos dar si protector, putin gelos ar arata ca ai sentimente pentru. ea (nu exagera, cel putin la prima intalnire). Nu uita de simtul umorului, dar nu te apuca sa bati amaratii din tomberoane sau sa tragi suturi la porumbei, sa-ti bati joc de lume, astea nu-s apreciate de majoritatea fetelor. Succes.

| alexam a răspuns:

Ca iti place de ea, si ca vrei sa petreci cat mai mult timp cu ea. Puteti fi rieteni, si dca ae sa fie apoi o relatie mai intensa, bine, daca nu... ideea e ca ajungi sa o cunosti mai bine, si ea la fel. Dca vrei doar varianta de gagica, sa folosesc un termen mai modern, e posibil sa o sperii nitelush. Depinde si de varsta voastra ( a ta si a ei ), de ce fel de tineri sunteti, ce lucruri aveti in comun... etc. Bafta!

| just.for.you a răspuns:

Vrei sa fii cu mine? promit sa fiu bland!laughing)laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eputin de spus e mai mult de facut.In alt context mai comic;-Mergi cu mine sau te iau?