Sa stii ca multi nici nu citesc ce scrii si te bifeaza stupid, pentru aca asa a ahotarit clanul lor. De fapt unii nici nu au capacitatea intelectuala de a intelege anumite raspunsuri. Sint singurele explicatii pentru care raspunsurile pertinente, inteligente, de bun-simt si la obiect sint totusi taxate ca fiind stupide. Cu toate astea nu dispera. Zimbeste, miine va fi mai rau
Nu merge sa-ti bifezi singura rasp...eu stiu, am incercat ), dupa ce am primit cateva de "stupid"...am vrut sa pun cateva de "inteligent", asa...ca sa fiu in balanta
Chiar ti-am dat tare naiva mai sunt! Dar lasa, mai tarziu iti dau de "stupid" ca sa ma scot, ca mi-ai dat teapa... apoi sa-mi dai si tu unul, fiindca te-am crezut
Pai nu numai tu poti vota raspunsurile la intrebarile tale, si noi toti putem sa bifam raspunsurile de la intrebarile tale, dar numai tu poti declara raspunsul ca castigator.
Eu nu mi-am votat nici un raspuns, nici pe-al meu nici pe-al altora, nu stiam cum se procedeaza pentru. ca nu vreau sa supar pe nimeni si vad ca apar raspunsuri bifate ca si stupide, multumesc.
Acum am inteles, deci daca nu place cuiva mutra mea ma taxeaza, pai asa vom fi multi stupizi pana la urma ca pe careva tot il calcam pe degetele de la picioare, mvai cat am suferit cand am vazut ca mi-a votat cineva raspunsul ca fiind stupid dar de-acum gata
Nu sunt razbunatoare dar as vrea sa mi se spuna de ce cred ei ca sut stupide si eu care ma credeam atat de inteligenta mvai mvai
Am vazut ca foarte multi se chinuiesc sa dea raspunsuri foarte pompoase, in termeni foarte inalti eu mi-am zis ca daca raspund asa sa poata intelege tot omul e mai bine, ca am vazut dupa cum scriu multi ca nu prea le au cu gramatica, atunci cum sa le raspund in termeni "stiintifico-fantastici"? si inca ceva, raspunsuri castigatoare primesc cam tot aceiasi
Bro tu pe pagina mea pescuiesti puncte? normal ar fi sa le imparti cu mine dar vad ca tu nimic, nu dai nimic, zgarcitule
Bro, vezi ca acolo jos sunt niste cerculete in care poti sa dai click, da in cel de-al patru-lea ca nu te doare mana iti promit
Alooo domnu', eu am scris in al patru-lea si e cerc, capisci? putin mai incolo, acolo, acolo asa
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: