| ancabrunette a întrebat:

Vreau sa stiu cu ce anume ii afecteaza pe baieti ( pe un baiat cam intre 17-18 ani ) lipsa relatilor sexuoale dupa inceperea lor. vreau sa stiu deoarece un baiat de 18 ani vrea sa fie cu mine ( eu am 16 ani) si nu stiu daca sa acept deoarece nu vreau in prezent sa-mi incep viata sexuoale. multumesc anticipat pentru raspunsuri si promit sa dau funditawinking

Răspuns Câştigător
| sexycutza a răspuns:

Sincer. fa ce simti nu te lua dupa nimeni. 16 ani e o varsta buna pentru a incepe viata sexuala mai ales ca fata.ai de invatat anumite chestii pentru el nu e problema exista mana stanga, mana dreapta si daca se chinuie putin ii e binelaughing))) eu vreau funda

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ii afecteza negativ in nici un fel. cel mult pot avea mici dureri testiculare daca se excita fara ejaculare, dureri lipsite de importanta si care trec dupa o masturbare.

| ATHOS a răspuns:

Fii linistita, nu ii afecteaza cu nimic. Daca te va iubi va astepta cuminte pana cand vei fi pregatita pentru asta!
Bafta!

| Dief a răspuns:

1 se spune sexuale nu "sexuoale"
2 daca il faci sa tina la tine, si ii spui de dinainte ca nu vrei sex, atunci o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti

| degette_1911 a răspuns:

Anca dar de ce nu, sa incepi acum cat esti tanara si frumoasa cand ai sa fi urata cine se mai risca. Si u ai zis ca frumusetea este trecatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa stai cu el. si nu trebuie neaparat sa te kulki cu el daca nu vrei