| my_8716 a întrebat:

Vreau sa stiu cum imi dau seama fara sa ma duc la ginecolog daca m-ai sunt virgina sau nu(nu vreau raspunsuri de gen:pai daca ai facuta nu mai esti)...as vrea sa stiu concret.cum imi dau seama

Răspuns Câştigător
| cossmy a răspuns:

Uite, ori incerci sa-ti introduci ceva in vagin, si daca intra fara durere nu mai esti virgina, daca doare si nu merge, nu insista, caci inca esti. Sau, cu o oglinda, te asezi pe spate undeva, in pat, oricunde, desfaci picioarele si iti deschizi cu o mana vaginul. Ar trebui sa vezi ca o panza rotunda care iti inconjoara orificiul vaginal, un loc mai ingust(himenul). Daca acesta nu mai este, sau este franjurat sau asa ceva, nu mai esti. Baftawinking

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca crezi ca nu mai esti virgina atunci ti-ai introdus vreun obiect gros si ai dubii daca mai esti virgina, daca ti-a curs sange cand ai facut chestia aia atunci nu mai esti virgina

| Derye a răspuns:

De ce? Crezi ca te'a violat cineva in somn? Orice penetrare (pana si 2 cm ) sau orice altfel de sex (oral, anal) te dezvirgineala fizic sau psihic.

| TeoPT a răspuns:

De ce multi care terminati intrebarile cu "nu vreau raspunsuri de gen" nu vreti sa auziti adevarul?

Chiar asa este! Daca ai facut sex de orice fel (oral, anal, vaginal) NU mai esti virgina.
Daca te-ai masturbat si ti-ai rupt himenul asta e alta treaba nu are nici o legatura cu virginitatea.

| Sarpedan a răspuns:

Oricum virginitatea e o chestie efemera.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cu o oglinda cauti sa vezi daca himenul e intact sau nu. Daca nu stii cum arata himenul, cauta pe Google Imagini "hymen" si ai sa vezi acolo.