| Guitarlove a întrebat:

Vreau sa stiu cum pot afla daca un baiat ma place.happy
Cum am scris intrebarea precedenta, eu as avea semne ca ma place, iar multi imi spun asta.Am avut ocazia ca o colega sa vorbeasca cu matusa lui care este la noi in scoala. happySi am inteles ca si eu banuiesc ca el place pe cineva, dar cand intreaba el neaga.
Suntem mici, adica totusi la scoala avem niste preocupari. laughing
Se uita la mine, ma intreaba "ce faci? "...si sunt mai multe lucruri. incearca sa ma impresioneze. si pe nimeni nu baga in seama.NU PREA e cu FETELE. Poate pun niste intrebari aiurea. dar incerc sa aflu. happyMultumesc.kiss

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu crezi ca esti prima fata caruia i se intampla asa ceva, dar ce pot sa spun, parerea mea este k daca el iti ofera niste semnale inseaman k te place si poate nu stie cum sa iti arete sentimentele lui fata de tine, sau nu vrea sa o faca vrea sa te lase sa faci tu primul pas, eu am sa-ti ofer un sfat si sper sa iti fie de folos, nu asculta ce spune nimeni si incearca sa afli singura, si cel mai imp este ca el sa-ti spun daca tine la tine sau nu, nu ce spune o colega, matusa, etc.asta nu o sa te ajute niciodata

64 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este intr-adevar ca ta place. daca iti atrage mereu atentia...sa stii ca baietilor le este frica da respingere.intraba-l daca te place... daca nu, nu e sfarsitul lumii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...pai si eu am problema ata doarca la mine e putin mai complicat.suntem cam departe unul de altul si vb pe mess, doar ca de fiecare data incepem ca orice doi amici si apoi el spune chesti care mie imi plac si incearca sa ma impresioneze, ma tot invita in oras si eu refuz.incearca sa procedezi ca baiatul asta:vezi cei place tipului pe care il placi, incearca sa procedezi astfel si-ti vei da seama cu siguranta daca te place.multt noroc!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bate apropouri... e garantat 99% dar nu exagera sau evita-l dar nu prea rau si vezi ce face succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eu.Las-o mai moale.intreba-l in fata, cat la suta ma placi. daca iti zice nu schimbate.fi alaturi de el. asta ti-as propune eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte mult conteaza comportamentul daca se comporta grijuliu, atent si vb frumos adica isi alege cuvintele atunci cred ca te placewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca si tu simti ceva pentru el intreabala daca cunva te place sau are sentimente pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Darga ntreaba si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nst ce sa sa-ti spun incearca sa fii tu ...incearca sa nu pari disperata dupa el va da rau...petrece mai mult timp cu el si fal sa vb despre el asa iti vei da seama daca te place Nu esti singura care trece prin aceasta situati si eu trec printr-o situatie putin mai diferita tipul pe care il plac este cu o tipa dar mereu incearca sa se bage in seama cu mine se uita atent in ocii mei simulte alte lucruri, dar nu stiu daca ma place cu adevarat. Dati-mi si mie un sfat pls!

| bahhha a răspuns (pentru anonim_4396):

Te place, si eu ma uit asa la un baiat, tot asa cum se uita si tipa asta la tine, si eu il plac enorm de mult dar desi da semne ca m ar place nj ce sa cred, nu cred ca chiar ma place dar eu cel putin la el fac cum face tipa ta. Oh, si important, fa primul pas dupa ce te apropii de ea ca prieten si o bagi in seama... daca nu e clar ce simte sigur o s o apuce dupa asta... fetele prefera in general primul pas de la baoeti deci dap
oricum e sigur ca te place ca si eu tot asa fac cu ochii baietilor crying(

| bahhha a răspuns (pentru bahhha):

Si oricum cand sunteti mai la dos, nu sa vada toti, stii tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga deeea sa stii ca si eu am fost intr-o situatie asemanatoare dar putin mai complicata deoarece au fost doi baieti care ma rog dadeau semnale ca m-ar placea si atunci nu este bine sai intrebi deoarece unii baieti sunt foarte timizi si nu iti pot spune adevarul in fata intelegi? iar tu poti cadea fata care nu stie sa se faca plcuta dar crede ca este... ce-ai zice daca l-ai intreba cand suntesi singuritalk to the hand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deea fi atenta daki sa afli daca te place un baiat: 1. daca se uita la tine cand te vede deci ma refer sa se uite la tine in truna. (10%) 2. daca vb pe koridor sau pe mess(10%) 3. daca se da la tine adica ma ref sa te ia in bratze sau daca te saruta pe obraz (30%) 4. iti pune mana pe fund ii pl cum arati;-) (15%). 5.iti fake complimente(10%) 6.iti ia apararea (20%). 7. daca vb cu cel mai bun pr al lui si se uita la tine ins ca vb de tine si daca zambeste cand vb de tine (5%)... JTIU ASTA DIN PROPRIA EXPERIENTZA

Mi s au intamplat punctul 1, 2, 6, 7....na si tot imi face eye contact si ma barfeste cu iubitu la o prietena de a mea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa il intrebi pur si simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii zici ca si tu il iubesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu sunt un copil dar pot sa-ti raspund! In primul rand trebuie sa se uite la tine sa se poarte frumos cu tine etc! Asta e parerea mea! Totusi la mine a mers. Sper sa mearga si la tine! Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ii normal ca te place daca te baga in seama si mai mult ii numai interesat la tine si la nici o alta fata sus capul o sa fie bine;-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca te place rauu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun asa.
Din moment ce tu ai prieten, e destul de greu ca el sa creada ca il placi, chiar daca el te place.
Fi totdeauna cu zambetul pe fata si nu-l jignii!
Afla de la el ceea ce vrei sa aflii, nu de la altii!
Nu te mai holba atata la el, el vede si stie ca esti moarta dupa el
Fa-i un bilet cu o inimioara si aruncai-l in timpul orei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si mie-mi place un baiat din scoala si nu stiu cum sa procedez ca macar sa il cunosc e cel mai gragut si e cam greu stiu si eu caut prea adanc dar i-am zis unui baiat in fata si mai rau m-a jignit bine din auzite dar nu stiu imprieteneste-te cu el si lasa totul de la sine sti si eu il mai privesc si el ma cam priveste dar nu ne cunoastem si AJUTATI-MA si pe mine pls ce sa fac?

Imprieteneste te cu el din "greseala"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot eu sunt... cea mai de sus care a scris...pai nu ii spune in fata, eu i-am zis si sincer nu ma plc a vb si varamea cu el ea zice ca ma place in a4a isi dadea ochelarii jos cand ma vedea, acum nu stiu ce sa cred, oricum, nu-i spune apropiete de el.mai intai apropriete ca amik, apoi ca prietena si apoi, vezi cum reactioneza si vezi daca poti sa treci la pasul urmator "iubita". mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun ca te place. Dar baiatul pe care il plac eu are 13 sau 14 ani si eu am 9.Deci ce trebuie sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta inseamna ca te place dar poate crede ca tu nu al placi si nu vrea sa para un nesimti si sati sati sara direct in brate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinete de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il iubesc la nebunie el ma intreaba ce fac si forbim dar nusti daca ma place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ieri am avut prima intalnire cu el si m-a sarutat ce anseamna asta ca ma place?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am raspunsul pai dupa mine baieti din clasa umbla si incearca sa ma impresioneze care mai de care si am raspunsul ca sa stii ce simte iti dau 3 variante 1 Sa pui pe altcineva sa intrebe 2Sa il intrebi tu si 3 Sa il faci sa recunoasca ce simte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca si tu il placi si vrei sa fi cu el si daca el te place va accepta si daca nu... ei bine vei vedea :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum tio spune nu se stie.

| arlicris a răspuns:

Incearca sa-l inviti odata dar indirect la un suc sau la o plimbare in parc si vezi cum reactioneaza, dar sa mergeti cu un grup de prieteni pe care tu sa-i rogi din timp ca dupa o perioada petrecuta impreuna ei sa se retraga si sa ramaneti amandoi si vezi cum se comporta atunci cand sunteti doar voi doi.

| alin4k a răspuns:

M-m pomenit si eu in asa situatie si chiar la momentul acesta sint prinsa in asa situatie numa ca am imresia ca e ceva mai serios dar cred ca abia incepe sa te placa daca spui ca iti atrage atentia si numai cu tine vb sigur incearca cind mergi pe linga el sa scapi ceva jos si daca incearca sa te ajute inseamna care vriun interes fata de tine sau daca e in spatele tau intorce capul si zimbeshtei profund si cuceritor sau inca o solutie ca sa-l cucereste cind sta in fata ta masoaral cu privirea din cap pina in picioare apoi zimbestei va crede ca estiinteresata de el si iti place cum se imbraca succes mult pa pa! dar ajutama te rog daca poti cum crezi prietena mea se intilneste cu un baiat care am impresia ca ma place de cite ori se intilnesc se intimpla sa fiu cu ea adika cu prietena mea si eu vreau sa plec dar el numi da voie spune ca se supara daca plec sau sint cazuri cind ma tine de mina ma ia in brate ma cuprinde ma priveshte in ochii imi zimbeshte cuceritor nici nu stiutiu ce sa cred ajutati-ma va rog daca puteti pa pa va pup pe toti

| alin4k a răspuns:

M-m pomenit si eu in asa situatie si chiar la momentul acesta sint prinsa in asa situatie numa ca am imresia ca e ceva mai serios dar cred ca abia incepe sa te placa daca spui ca iti atrage atentia si numai cu tine vb sigur incearca cind mergi pe linga el sa scapi ceva jos si daca incearca sa te ajute inseamna care vreun interes fata de tine sau daca e in spatele tau intorce capul si zimbeshtei profund si cuceritor sau inca o solutie ca sa-l cucereste cind sta in fata ta masoaral cu privirea din cap pina in picioare apoi zimbestei va crede ca estiinteresata de el si iti place cum se imbraca succes mult pa pa! dar ajuta-ma te rog daca poti cum crezi prietena mea se intilneste cu un baiat care am impresia ca ma place de cite ori se intilnesc se intimpla sa fiu cu ea adica cu prietena mea si eu vreau sa plec dar el nu-mi da voie spune ca se supara daca plec sau sint cazuri cind ma tine de mina ma ia in brate ma cuprinde ma priveshte in ochii imi zimbeshte cuceritor nici nu stiutiu ce sa cred ajutati-ma va rog daca puteti pa pa va pup pe toti

| NothingToSay a răspuns:

draga mea stiu ca o sa scriu cam mult dar cu toti trecem prin aceiasi situatie si mie imi place f f mult de un baiat dar prietena mea tot se da la el si atunci cand vb cu el ea se baga peste mine.ma enerveaza atat de tare.el nu stie ca il plac sunt c-am timida am incercat multe lucruri(sa nu il bag in seama ca sa vina el la mine, sa intru in vorba cu el pe subiecte comune, sa il prind intr un loc singur sa ii pot spune ce simt.etc) ce sa mai fac ma pierd cand il vad, incep sa ma balbai dar ma abtin sta mereu cu prieteni lui si nu i pot vorbi, cum am zis sunt timida.e foarte greu cu dragostea.mai ales ca 2 dintre cei mai buni prieteni ai lui sunt toata ziua cu ochii pe mine.m i s-a spus ca lor le place de mine totusi ma gandesc ca poate nu prea a semne pentru a lasa loc liber prietenilor lui.sta cu 2 banci in spatele meu mereu cand ma intorc se uita la mine si zambeste, apoi se intoarce cu capul in alta parte.in fiecare vinere sau joie ma tachineaza apoi luni se poarta normal nu mai stiu ce sa cred sunt pierduta in ganduri si cu capu cam in nori. jutati ma nu mai am nici o idee am incercat tot ce se putea.am incercat sa ma folosesc chiar de fratele meu si de prietena lui pentru a ma apropia dar nu merge nimic. am incercat tot ce era scris pe aici pe net si multe altele nu mi iese nimic! ~x( x_x