Din cauza geloziei care te macina.
Mergi la un medic psihiatru ca sa te evalueze si sa-ti dea medicatie si terapie, fiindca anxietatea este o boala psihica care a evoluat din depresie si acum continua sa evolueze spre boli psihice mai grave, daca nu iei tratament si nu faci terapie.
E normal să te deranjeze dacă încă mai ai sentimente pentru ea. Totuși nu este bine ce faci, eu te înțeleg că suferi, pui aici întrebări de săptămâni întregi despre fata asta, dar trebuie să faci cumva să treci peste, să înțelegi ca fata asta nu te mai vrea, nu mai căuta portițe să te minți singur să crezi ca mai simte ceva, îți faci mai mult rău, nu îți mai face speranțe, nu te mai vrea, asta e, treci peste. Dacă ea vorbește cu alți băieți, fa și tu același lucru, vorbești și cu alte fete, ieși, distrează-te, nu merită să rămâi blocat în această stare care te va duce la depresie. Nu face o obsesie pentru fata asta. Dacă e să fie pentru tine, se va întoarce, ce e al tău e pus deoparte. Nu se termină lumea la fata asta, are balta pește, capul sus, dacă nu te mai vrea, treaba ei, treci peste ca ai toată viața înainte, nu merită să suferi atât.
Din pacate mi am cam facut un fel de obsesie pentru ea si nu stiu de ce si incontinuu ma mint ca n are alt iubit sau mai stiu eu ce
George0197 întreabă: