Un sarut pasional si plin de tandrete se da printr-un sarut cu ochii inchisi. dca ai citi romane de dragoste vei vedea scene in care nu doar un pers inchide ochii ci amandoi.
Uneori ii inchid, alteori nu, nu mi se pare o problema s nici nu urmaresc atent cum isi tine partenerul ochii. Ma concentrez la altceva.
Cand inchizi ochii, o simti! In general ii inchid, asa e frumos, desi recunosc ca mai trageam si eu cu ochiul. Nu e problema daca stai cu ochii deschisi, dar nu vad rostul din moment ce unul ii va inchide...
Eu aveam un prieten care tinea ochii deschisi cand ma saruta si nu suportam, parca nu se concentra mie imi place sa inchid ochii, e mai romantic si nici nu imi intra genele lui in ochi
Eu prefer ca eu sa am ochii deschisi iar ea inchisi. Nu stiu de ce, poate ne lamureste psiholoaga. Pana atunci... fiecare cu pasaricile lui.
Nu-i nicio problema... dar depinde de fiecare.
Oricum... e mai bine cu ochii inchisi!
Eu le-am incercat pe ambele, iar cu ochii deschisi mi se pare foarte obositor, sa privesc o pereche de pupile dilatate care se holbeaza la mine. E putin penibil. Prefer s-o fac cu ochii inchisi.
Nici una. fiecare cum îi este felul. unii vor sa fie siguri că nu greşesc destinatarul
Era şi un banc pe tema asta: Î: -De ce inchid ochii fetele cand se sărută? R: - Ca să nu vadă care este fraierul...
E normal sa tii ochii deschisi pentru ca in ziua de azi nu stii pe cine saruti
Mie imi place cu ochii inchisi. E mai frumos si mai romantic.Depinde,gusturile nu se discuta!
Eu in inchd la inceput...pentru cateva secunde... dupa aia ii deschid sa vad cum face ea... daca ii are si ea deschisi...incep sa rad
Aoleu mi-ai adus aminte de o faza.treceam pe langa un baiat care nu mi-e km indiferent si a sarutat-o pe una uitandu-se la mine.normal k avea ochii deschishi. vroia sa-mi vada reactzia. dar parerea mea .nu o zic ca sa fie in avantajul meu.ci cred ca daca ar fi iubit-o q adevarat nu mai tzinea ochii deschishi si mai ales nu se uita la mine. avand in vedere ca era "prietena" lui.de parca m-ar fi sarutat pe mine nu pe ea.. pai cand sarutzi si tzii ochii deschishi.nu prea mi se pare a fi dragoste adevarata .cand iubesti pe cineva q adevarat pui suflet, tandrete, iti doresti sa tinzi spre perfectiune.persoana pe care eventual o sarutzi q ochii deschishi ar putea interpreta asta k o lipsa de interes fata de ea.si nu prea cred ca i-ar convenii.in speranta k ti-am putut fii de ajutor:*
beausingurlamasamea întreabă: