| Andrusa a întrebat:

Vreau sa stiu este vreo problema in ceea ca atunci cind saruti stai cu ochii deschisi, e normal sau nu spuneimi cineva doar de curiozitate pa astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| want2bMajestic a răspuns:

Un sarut pasional si plin de tandrete se da printr-un sarut cu ochii inchisi. dca ai citi romane de dragoste vei vedea scene in care nu doar un pers inchide ochii ci amandoi.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Uneori ii inchid, alteori nu, nu mi se pare o problema s nici nu urmaresc atent cum isi tine partenerul ochii. Ma concentrez la altceva.

Anna
| Anna a răspuns:

Cand inchizi ochii, o simtilaughing! In general ii inchid, asa e frumos, desi recunosc ca mai trageam si eu cu ochiulbig grin. Nu e problema daca stai cu ochii deschisi, dar nu vad rostul din moment ce unul ii va inchide...

eileen
| eileen a răspuns:

Eu aveam un prieten care tinea ochii deschisi cand ma saruta si nu suportam, parca nu se concentralaughing mie imi place sa inchid ochii, e mai romantictongue si nici nu imi intra genele lui in ochilaughing

regis
| regis a răspuns:

Eu prefer ca eu sa am ochii deschisi iar ea inchisi. Nu stiu de ce, poate ne lamureste psiholoaga. Pana atunci... fiecare cu pasaricile lui.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Nu-i nicio problema... dar depinde de fiecare.
Oricum... e mai bine cu ochii inchisi!laughing

| Zoombe3 a răspuns:

Eu le-am incercat pe ambele, iar cu ochii deschisi mi se pare foarte obositor, sa privesc o pereche de pupile dilatate care se holbeaza la mine. E putin penibil. Prefer s-o fac cu ochii inchisi.

| DiMoDi a răspuns:

Nici una. fiecare cum îi este felul. unii vor sa fie siguri că nu greşesc destinatarul happy
Era şi un banc pe tema asta: Î: -De ce inchid ochii fetele cand se sărută? R: - Ca să nu vadă care este fraierul... tongue

| bismark65 a răspuns:

E normal sa tii ochii deschisi pentru ca in ziua de azi nu stii pe cine saruti

| Dl.Inginer a răspuns:

Mie imi place cu ochii inchisi. E mai frumos si mai romantic.Depinde,gusturile nu se discutabig grin!

| simpluEu. a răspuns:

Eu in inchd la inceput...pentru cateva secunde... dupa aia ii deschid sa vad cum face ea... daca ii are si ea deschisi...incep sa radrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probleme apar daca-ti intra ceva in ochi, in rest ce sa faci? Dai ochii peste cap sa vezi daca-i cineva in spate care va spioneaza? Sau opripii ochii sa o vezi pe ea mai bine? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleu mi-ai adus aminte de o faza.straight facetreceam pe langa un baiat care nu mi-e km indiferentbig grin si a sarutat-o pe una uitandu-se la mineraised eyebrows.normal k avea ochii deschishi. vroia sa-mi vada reactzia. dar parerea mea .nu o zic ca sa fie in avantajul meu.ci cred ca daca ar fi iubit-o q adevarat nu mai tzinea ochii deschishi si mai ales nu se uita la mine. avand in vedere ca era "prietena" lui.de parca m-ar fi sarutat pe mine nu pe ea.hee hee. pai cand sarutzi si tzii ochii deschishi.nu prea mi se pare a fi dragoste adevarata .cand iubesti pe cineva q adevarat pui suflet, tandrete, iti doresti sa tinzi spre perfectiune.persoana pe care eventual o sarutzi q ochii deschishi ar putea interpreta asta k o lipsa de interes fata de ea.si nu prea cred ca i-ar convenii.big grinin speranta k ti-am putut fii de ajutorbig grin:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cam fraiera mai pustuaico?
crezi ca e normal?