Eu am incercat mai demult cu prietenul meu.el era acasa la el, eu la mine.m-au excitat cuvintele lui si pana la urma m-am imbracat, m-am urcat in masina si top la el in pat..Nu m-am masturbat de la niste cuvinte..insa m-au excitat f tare. Dar, nu e frumos sa ii condamnam pe ceilalti..fiecare e liber sa faca ce isi doreste.
Da dar nici chiar asa sincer la mine a venit una de 15 ani auzi nu ne'o tragem si noi? deci in ziua de azi tie scarba sa mai saruti o fata
Sunt mai multe categorii de fete/femei..deci, intr-un anumit procent sunt de acord cu tine..Totul tine de educatie si de ce vede la parinti.
Nu e asta prietenii ii corup vine alta ii zice mama fata mi-am traso a fost asa bine si dupa aia zice a da fata? ia sa vad si eu si poc gata si dupa aia se lauda afara
Fata aceea este foarte ciudata, dar uneori niste cuvinte te pot excita daca sunt spuse de cineva, nu scrise. Uneori te excita cand vorbesti despre lucruri necurate, dar cand te afli fata in fata cu acea persoana, nu cand ea e in fata ecranului de la PC.
Mult noroc!
Te pomenesti ca "aia" de 21 de ani era una ca asta:
http://www.youtube.com/watch?v=V3ROsVTKVDw
Te intreb ceva, aveai si o poza cu tine la avatar pentru ca daca da pentru fata a fost destul sa-si faca treaba. Sincer pe mine nu ma stimuleaza deloc cuvintele, poate doar la ureche in timpul partidei, si conteaza si de la cine vin aceste cuvinte, de la un straine sigur nu!
P.S. Mi se pare o prostie acest "sex" virtual.
Si mie nu nu semana cu aia ca e clar ca eram in coma acum)) era una din Timisoara am filmato si chiar o sa pun clipul pe net era penala rau pacat ca era frumoasa si asta am zis si eu virtual e o prostie da nestiind cum e sincer am 20 de ani real stiu da virtual chiar nu auzisem si ca orice provocare am vrut sa vad cum e si e jalnic
Alea disperate si obsedate
Da poate eu am auzit niste fete ca se excita cand vad un baiat la bustul gol
Da u cati ani ai?
19 si tu cati ani ai
20
19 si tu
Eu...am facut-o, dar dracu m-a pus Ma sacait unu la icre o gramada de timp pana mi-am lasat idu.Imi dadea buzz de pe mai muuulte iduri deodata, numerotate.Imi dadea videocall de la mai multe deodata, ma inebunea.Am avut lista de igg plina, dar tot mai dadea invite.Si zicea numa: hai mai arata c*ru si pruma un pic Vaiii imi venea sa il omor! Plus ca eu am fost vaca, webu trebuia sa fie pentru o singura persoana si aia era fata, dar am dat accept la toti Proasta am fost, ok va rog sa nu ma injurati sau sa radeti, am zis deja ca am gresit, ok?
Din moment ce ai zis ca erau doar cuvinte, fara web si prostii, atunci cum ai filmat-o? Eu crd k doar incerci sa te bagi in seama ca si inca kativa obsedati. in fine, data viitoare incearca sa nu te dai d gol.