Daca e vorba de o relatie...fizicul nu mai conteaza, dar in momentul in care o vezi prima oara si nu stii nimic despre ea...fizicul e tot ce conteaza pentru ca nu ai de ce altceva sa te prinzi.
toate fetele, chiar si baietii zic ca prima oara se uita la cum arata, fata, sani, fund, dar nu e intru totul adevarat.
in subconstient baietii studiaza mai multe probleme:
-ochii: conteaza foarte mult pentru ca se vede intr-un fel ce perspectiva are ea asupra vietii, daca e fericita, daca e sigura pe ea, nesigura, aroganta, speriata, etc.
-felu cum se imbraca si cat e de ingrijita: poate ea sa aiba fundul lui si-lo si sanii lu jessica alba...nu e prea atragatoare daca arata ingrijita ca jane (a lui tarzan)
-felu cum merge: un mers sexy si cu stil nu denota neaparat ca e piti, cum cred unii, si poate arata ca e si o fata cu pretentii, si educata, ceea ce majoritatea baietilor vor de la o fata.
-si unu din pricipalele lucruri: felul cum vorbeste. e important sa arate ca stie limba care o vorbeste, ca e educata si inteligenta. oricat de bine si excitant ar arata...ti se "blegeste" de tot (scuzati expresia) cand scuipa o flegma si zice: si mai fashi weeii? mai merjim in crasma aia sa biem pana cadiem in cur?
Pai in general baietii se uita la fata ta, parul tau, posterior, sani si imbracaminte
Eu sincer la o fată mă uit la picioarele ei, și la pantofii ei, și după la restul, știu că o să mă înjurați, dar astea sînt gusturile mele, picioarele fetelor î mi plac la nebunie, m ai ales dacă stau încălțate pe tocuri.
Sincer? cam asa sunt toti baietii.
aspect fizic.
sani [tate cum vrei sa le i'ei]
cur.
ochii
dar cel mai mult la alea ultimele
scuze ca am scris asta dar cam asta e adevarul.
Dupa mine se uita la gandirea ei daca e matura si dupa aia restul. daca e aranjata daca arata bine
anonim_4396 întreabă: