| Bebee2344 a întrebat:

Vreau sa stiu si eu cum ma pot indeparta de baiatul pe care-l plac. E mult mai mare decat mine si mereu il vad cu cate o fata. Nu pot sa-l ignor deoare ce atunci cand il privesc in ochi ma face sa-l plac si mai mult si-l iert pentru orice. Va rog dati-mi un sfat sad.

Funda

Răspuns Câştigător
| LostInBubble a răspuns:

Eu cred ca nu vrei. Omul poate face orice, inclusiv tu, dar preferi sa te calce in picioare. happy
Spune nu, lasa-l, si continuati viata.
Chiar daca te va durea putin, va trece si vei uita, va aparea un alt baiat in viata ta care merita mai mult si care te-ar pretui pentru ceea ce esti tu, nu pentru ceea ce esti tu si x.
happy

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca tu doresti sa fii mintita mereu, nu ai ce face. Daca nu vrei asta, maine rupe relatia pentru ca el nu se va schimba.

| Patricia96 a răspuns:

Nu poti sau nu vrei?
e o diferenta.
Timpul trece...o sa mai cunosti diferiti baieti.el intre timp isi traieste clipa cu alte fete iar tu...SAD?
Meriti asta? Nu!
Inteleg ca ti-e greu ar ..fii tare!
Tu pe primul loc, apoi ceilalti..si daca sunteti la scoala, cu atat mai bine deoarece vine vacanta..Haide,lasa trecutul!
Viitorul te asteapta

| Bebee2344 explică (pentru Patricia96):

Ne vedem in fata blocului.el e a 11-a eu a8-a.

| RoJy a răspuns:

De ce l-ai indeparta? Sa mor daca va inteleg :-) Va place un baiat si voi il dati la ****? De unde stii ca el nu te place? Incearca, ce ai de pierdut?

| Bebee2344 explică (pentru RoJy):

Stiu ca ma place dar de un timp ma evita, si chiar nu-i suport indiferentawinking