Pai daca se intereseaza de tine, vorbeste frumos cu tine, te respecta cu siguranta te place dar poate e mai timid si de aceea nu se bage in seama cu tine pe mess. Incearca sa incepi tu discutia, intreaba-l orice, de scoala, ce hobby-uri are, ce muzica asculta, etc.
Pai poate te place dar incearca sa se convinga ca si u il placi sau asteapta sa faci u primul pas pentru ca el este mai timid
Poi eram in excursie inainte de vacanta de vara si eu am facut primul pas : i-am spus ca il plac numai ca a fost si prietenul lui cu el si a zis ca nu place pe nimeni din scoala si parea ca nu stie cum sa reactioneze cand i-am zis. apoi am plecat la baie cu o prietena iar el tot intreba de mine iar cand o prietena i-a zis ca sunt in camera a zis ca nu-l intereseaza...
Eu deja am facut primul pas si cand am fost in excursie inainte de vacanta de vara i-am zis ca il plac iar el parea ca nu stie cum sa reactioneze.inainte imi zisese insa ca nu place pe nimeni din scoala. apoi dupa dezvaluire m-a cautat si o prietena i-a zis ca sunt in camera si el a zis ca nu-l intereseaza...atunci de ce ma mai cauta?