Hahaha, bine ca nu am folosit alte cuvinte! Tu cum vorbesti bai prala?
Eu vorbesc ca un om care chiar a terminat 12 clase cu medie destul de mare. Nu e ceva cu care te poti lauda la fel, pot pune pariu. Si "bai" sa le zici la prietenii tai nu mie ca nu esti de o varsta cu mine sa iti permiti.
Am vazut pozele, nu stiu incearca sa mai adaugi masa musculara sau sa mai slabesti, esti slab si ai grasime. incearca sa faci exercitii cardio, hainele, incearca sa le asortezi, freza si barba aia, ori fara ori las-o sa creasca. Atitudinea, increzator, dar nu plin de el si stii reclama aia la Sprite, se vede ca esti disperat frate, cam asa. Oricum bafta la cautari, dar parca prea incerci din greu.
Salut!
Sa iti spun sincer,mie mi-ai facut o impresie proasta cu "freza de ultimul ragnet", "papuci de la adidas",etc.
Iar fetele cu care ai vorbit, nu prea pareau "de calitate", nu iti mai zic de ce, ca e evident.
Poate nu esti serios, poate nu stii ce e cu viata ta.Stii ce vrei de la o relatie?
Afla, si gaseseste o fata cu calitatile alea pe care le vrei, si invit-o in oras ( da vezi sa iti speli adidasii inainte, da? )
O zi buna.
Mai taci din gura aia că deja incepi sa mă enervezi, ai tu tupeu in morti mati.
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: