Azi e ziua copilului! ce iti trebuie mai mult nu conteaza cati ani are suno si zii la multi ani! daca are peste 18 ii zici ca pentru copilu din ea sau ca o fost o gluma, si de acolo mai deviati voi la alte subiecte eu azi am sunat vreo 6 fete si toate o raspuns bine ori radeau ori ziceau mersi la fel ...si mai povesteam
De ce sa nu o suni sa ii spui ca o placi si ascunzi asta? o suni cu un pretext? Eu spun sa o suni si sa ii spui sa iesiti undeva(nu sa ii spui ca o placi la telefon), sa o intrebi ce mai face, daca e bine.
Sun-o si incearca sa vorbesti cu ea despre scoala sa ajungi ca la ala ii place de aia si atunci ii spui "apropo ca am ajuns la cest subiect vreau sa iti spun ceva:sa stii ca te plac si nu stiu ce sa fac "
dar eu nu cred ca ar fi foarte frumos sa ii spui acest lucru la telefon pentru ca fata in fata ii poti vedea si expresia fetei si atunci e mult mai usor fata in fata
daca esti fata in fata si ii spui acest lucru incerci sa te apropii usor de ea si apoi incerci sa o saruti dar cu miscari usoare si rafinate
Funda?
Este mai bine sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui exact cea ce simti pentru ia.
Dany_Daniel_1998 întreabă: