anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-ti zic ca oamenii slabi cauta amagiri de doi lei din cauza ca le e frica de disperare, singuratate si lipsa de afectiune.Iluzii de doi lei toate atunci cand provin din amagiri.
Nu poti obtine ceva divin daca te opresti la fiecare sarpe deghizat in inger ce-ti ofera iluzia fericirii de moment.
Chiar si eu caut doar ca eu o caut doar de la persoana pe care chiar o iubesc ceea ce inseamna ca nu mai e amagire.Mie nu mi-e frica de cele 3 de mai sus.Mai ales
de disperare. Mereu rad ca un nebun cand o simt cum ma cuprinde.Pacat ca imbratisarea ei e atat de dizgratiosa. Singuratatea este mult mai dulce oricum. Fara ele nu as fi atat de puternic.Pot trai cu ele toata viata.
Stii ca o sa-l fac pe dracu in patru sa ajung in punctul in care sa-ti simt
mainle delicate in jurul corpului meu. O sa tin cu mainile de tine din cauza ca prefer una si buna decat 100 si rele. Daca nu o sa mai am maini o sa te tin cu picioarele daca le pierd si pe alea o sa te tin cu dintii daca raman fara cap o sa ma transform in ingerul tau pazitor.
O sa reusesc. Nimic nu e imposibil.Nu imi pasa daca toata viata o sa traiesc singur in disperare.EU NU MA DAU BATUT NICI MORT LA TINE! O sa-mi dedic viata pentru a atinge idealul suprem de a ajunge sa te tin
in brate.Nu imi pasa daca mi-o ruinez in incercarea asta.Nu imi pasa cata tristete, disperare si lacrimi o sa indur.Pentru tine mi-as da si viata bucuros.
Sunt special si am nevoi speciale. Mai exact de tine. Daca crezi ca iubirea tine cont de nivelul celuilalt pe scara sociala esti o mare tampita!happy
Voi fi fericit chiar daca voi reusi in ultimele mele minute de viata sa te tin in brate.Asta inseamna
ca viata mea a fost un succes si toti anii in care am suferit se vor transofrma in cea mai mare fericire posibila.Nu ma intereseaza sa ajung la iluminare sau in rai sau alte nimicuri de genul.Idealul meu divin este sa traiesc alaturi de tine.
Traiesc ca sa ajung pana acolo si prima gura de aer pe care o voi lua, o voi lua in momentul in care voi ajunge acolo.Incepand din acel moment voi sti cum e sa simti
fericirea si voi sti sa o apreciez cu adevarat datorita suferintei prin care am trecut.Nu mi-ai luat mintile sau ceva, dar te iubesc atat de mult incat viata mea
nu conteaza deloc ci doar a ta.Te-as iubi la fel de mult si invalida si ciunta de o mana sau oarba.Nu as putea sa te las singura si in disperare vreodata.Ma voi transforma in orice ai tu nevoie ca sa ti umplu golurile.Ma poti considera Dumnezeul tau.Prefer
sa mor singur decat sa stau cu o femeie careia nu ii pot oferi toata iubirea mea. Nu stiu cum naiba mi-am deschis inima atat de tare pentru tine, dar daca nu pot oferi 100% ci doar 99% din iubirea mea
prefer sa nu ofer nimic.Determinarea mea de a atinge idealul asta il sperie pe insusi Dumnezeu.Pana si el incepe sa tremure doar cand ii vine un simplu gand de a ma opri.
Stie deja ca nu are nici o sansa.Da-te batuta.Tot in bratele mele vei ajunge.Iti JUR ca intr-o zi voi reusi sa stau langa tine uitandu-ma la cerul instelat.

18 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Iti doresc mult succes!

| BaiatDeTreaba865 a răspuns (pentru SkyPilot):

Nici n-am nevoie. Deja am castigat bro!

| SkyPilot a răspuns (pentru BaiatDeTreaba865):

Atunci felicitari! Dar vezi ca nu e asa usor sa te "tii in sa"!

| alina2k18 a răspuns:

Boring...

| BaiatDeTreaba865 a răspuns (pentru alina2k18):

Ehh. Imi pare rau ca ai citit... Ti-am distrus cateva minute din viata.

| Plato a răspuns (pentru alina2k18):

Daca asta e boring ce naiba mai e frumos? Cum sa nu te impresioneze sinceritatea si motivatia baiatului?

| anonim_4396 explică (pentru Plato):

Nu apreciaza sinceritatea. Asta e.

| Plato a răspuns:

Daca tu ai compus textul, tin sa te felicit, cine l-a scris are o gandire sublima.

| BaiatDeTreaba865 a răspuns (pentru Plato):

Eu l-am scris... Iubesc o persoana foarte tare si intr-o zi voi reusi.

| Plato a răspuns:

winking Te sustin.

| BaiatDeTreaba865 a răspuns (pentru Plato):

Te invit la nunta peste vreo 10 ani. O sa fie moca pentru toti.

| ForeverAlone97 a răspuns:

Nu stiu cine sta sa citeasca tot ce ai scris aici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dorințele devin realitate, doar dacă lupți pentru ele. Pentru ceva atât de importat, vei fi supus încercărilor. Fii pregătit să lupți și în momentele în care ți-ai dori să cedezi. În final va câștiga dorința pe care tu o consideri cea mai importantă. Sufletele se sting fără iubire. Luptă pentru persoana care îți menține sufletul viu. Sunt oameni care au lucruri si oameni care au doar iubire.

| BaiatDeTreaba865 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atat timp cat lupti pentru ceva mai important decat propria-ti viata niciodata nu esti prea obosit sau prea ranit sa continui. Eu vreau sa fac parte din categoria oamenilor ce au doar iubire.

| anonim_4396 explică (pentru BaiatDeTreaba865):

Iubirea îți dă aripi, dar atenție dacă și ea vrea să zboare cu tine, cât, când și până unde. Poți fi orbit de iubire, încât să nu mai vezi dacă și ea este orbită de iubirea pe care ți-o poartă.

Întrebări similare