| EduardGa a întrebat:

Vreau sa va cer o opinie. M-am despartit de iubita mea, dupa o relatie de aproape 4 ani, ea zice ca vrea sa ramanem amici, ceea ce mi se pare ok, dar in acelasi timp imi zice ca ar vrea sa dormim impreuna (ca cica asa fac prietenii adevarati si nu e nimic rau in asta). A, si pe deasupra ea se intalneste cu un tip...Ma bulverseaza. Nu stiu ce vrea de fapt de la mine. I-am zis ca nu mi se pare ok sa dormim impreuna, pentru ca eu am nevoie de timp sa ma obisnuiesc ca acum suntem doar amici, insa...
Nu stiu ce sa mai cred.
Aveti vreo opinie? straight face

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu o mai baga in seama si scapi de ea mai bine

| Zenithf a răspuns:

Am un sfat foarte bun pentru tine: gaseste-ti o prietena noua. Cand te va vedea la brat cu alta nu prea cred ca te va mai cauta. thinking

| gigiro a răspuns:

Intre amici, nu se face sex! Cu tine vrea sex, iar de la celalalt vrea pozitie, situatie, bani. E asa o "curva cu doua fete ". Daca te iubea cu adevarat, nu-ti spunea asa ceva. Sa-ti imaginezi ca ea te-ar fi iubit fff mult, si tu i-ai propune aceeasi chestie. Ar accepta?

| catthshshshs a răspuns:

Nu accepta sa dormiti impreuna, si mai bine rupeti totul din radacina! Ce prieteni, ce amici?
No way!

| foxi a răspuns:

Opinia nu se cere, parerea se cere!

| Monica a răspuns:

Te învârte pe degete. Eşti marioneta ei, practic.sau cel puţin asta şi-ar dori ea.
Profită de faptul că o iubeşti şi vrea să fie satisfăcută laughing!
Deschide ochii. Pune punct.Nu-i permite să îţi ceară aşa ceva, atâta timp cât sunteţi amici.''Amici adevăraţi''. Scuteştemă. M-am săturat de propoziţia asta fără sens.
Înlătur-o din viaţa ta.Altfel, tu vei avea de suferit!

| Paula007 a răspuns:

Da.ca e cam usuratica prietena ta.fosta.oricum, daca v-ati despartit, fie ramaneti amici, fie nu va mai vedeti deloc. din moment ce nu mai sunteti impreuna ea a cam renuntat deja la dreptul de a-si petrece noptile alaturi de tine.acum ce vrea?

| Emma a răspuns:

Asa imi zice si mie fostul meu prietencrying
Sunt la fel de confuza ca si tine!
Imi pare rau
Eu am de gand sa vb si sa i sp ca nu fac asta ca intre prieteni!
Cred ca e mai bine sa faci si u asa
Daca te iubeste o sa fie cu tine, daca nu hai sa i uitam
Desi mie una mi e ft ft ft greusad
Succes!
XoOxo

| Tiberius a răspuns:

You got yourself a fuckbody. be proud happy

| steluta_7203 a răspuns:

Cred ca ar fi normal sa fie o distanta intr-e voi. doar ea are alt tip. Si pe deasupra ce prieteni adevarati dorm impreuna. Daca vrei so uiti fa o distanta intr-e voi.

| Kat_6866 a răspuns:

Amicii nu dorm impreuna or sunteti impreuna ori nu.

| Angel_4471 a răspuns:

Eu cred ca nu este sigura ce vrea de fapt. 4 ani este mult timp si poate este nesigura in ceea ce priveste despartirea voastra. probabil are nevoie de timp sa afle daca mai tine la tine ca si iubit sau mai mult ca la un amic. bafta

| BlackRockShooter a răspuns:

Daca ea se intalneste un un alt tip, spune-i incet si calm ca nu mai are ce cauta la tine, nu e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu pari f detasat, nicidecum bulversat, asa ca nu-i mare problema. Poate iti propune o relatie frumoasa in trei, tu ce faci acum, astepti sa dicteze ea?
Mama... ce te-a ajutat foxi! E prietena/amica/iubita de care te-ai despartit?hee hee
Asa pare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sa te raneasca, sa isi bata joc de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ofera-i sexu` de despartire:d(adica intensiiivvbig grin). Si atunci totu` e ok.