Prea multe detalii
insa eu cred ca e prea tarziu si atat
fiecare cu viata lui
scuze dar ea are un copil
trebuie sa ramana fericita langa tatal copilului
Eu zic sa o lasi sa-si vada de viata ei.Stiu ca poate pentru tine e aiurea ce-ti zic dar nimanui nu i-ar placea ca la sotia lui sa se dea altul sau sa i-o fure, corect? Nici tie nu ti-ar placea! Daca esti un baiat serios cu siguranta o sa-ti gasesti o fata pe masura la momentul potrivit.Nu a fost sa fie, nu erai pregatit pentru o familie chiar daca tu asa crezi.
Imi dau seama ce fel de gandire si ce gusturi ai daca tu confunzi internetul sau vorbaraia la telefon cu realitatea, ce rau te doare, nu mai poti de rau Doi mincinosi si tu si aia. Adica acum are o familie si nu are incredere in barbati, sa fim seriosi Imi dau seama ce isi respecta familia atata timp cat sta sa o lalaie pe fb cu d'astia ca tine. Iesi in lumea larga si cauta-ti fata potrivita gusturilor tale, nu pe internet, puturosuleeeee
Daca esti la fel de incoerent si pe facebook, nu e de mirare ca respectiva nu ti-a dat numarul de telefon. Daca ea e inteligenta (ma indoiesc) isi vede de familie si nu o mai arde cu putoi pe facebook, incapabili de a formula o compunere de clasa a IV-a.
Nu mai insista cu numarul de telefon, insista cu scoala si cartile cat mai ai o sansa. Deja sunt prea multi cretini in facultati care nu stiu unde sa puna o cratima.
M-as mira sa te inteleaga,ai spus ce i-as fi spus si eu, tot respectul.
Probabil respectiva o duce si prost langa cel cu care e acum, de-si arata regretele pe retele de socializare, dupa doi ani.
Cat despre incredere, care incredere?!?
Uite, nu prea mai ai ce sa faci, doar daca ea isi da seama ca tu defapr esti partenerul ei ideal, insa acuma are copil, viata ei, nu ai ce face, atunci ai gresit ca i-ai cerut numarul de telefon , ai fost prea insistent... acuma nu mai ai ce face, las-o sa isi traiasca viata si daca se razgandeste actioneaza dar pana atunci, cauta-ti o alta iubita pe placul tau Sper ca ti-am fost de folos!