Dragul meu, lasa filozofia pentru cei cu mai multa pregatire in domeniu. Si gramatica este o problema pentru tine: "acei prieteni falsi sunt acei prieteni care...". Asta este o repetitie de cuvinte nepermisa in gramatica. Puteai sa zici "prietenii falsi sunt acei amici...".
Stiu ca o sa te superi. Ai mai multe videoclipuri de genul si nu cred ca-ti va place cand cineva le va gasi si va rade de ele. Fa ce vrei!
Prietene, nu sunt eu cel din clip, nu e contul meu, ci doar am vazut clipu pe net si mi s-a parut interesant si de aceea am decis sa va intreb si pe voi daca va place.
Si apropo prietene, tu esti pus special ca sa critici ce se posteaza.Roata se va intoarce.Ce-ar fi sa te jignesc si eu pe tine, asa cum tu jignesti o persoana? Si da am spirirt civic sa iau apararea si altora.Nu sunt ca un hater care sta si critica pe toata lumea pe TPU!
Atunci, Ok. Parerea mea: nu sunt bune. Am mai vazut un videoclip de la aceiasi persoana.
Nu te-am jignit. Jignit este cand il facipe unul "lesinatura" si atunci dovedesti cat esti de nesimtit. Si, da. Critic prostii si analfabetii. Dar 70-80% din raspunsurile mele sunt in alte domenii: informatica, tehnologie, etc. Vad ca raspunsurile tale sunt cele generale, de complezenta. Se pare ca nu ai cine stie ce pregatire! Ca o "lesinatura, lesinata" (ca sa-l parafrazez pe prietenul tau iubit).
Are toata indreptatirea sa jigneasca autorul videoclipului pentru ca transmite idei sub-mediocre pe un site public. Si vezi ca e o diferenta dintre a avea spirit critic si a fi hater. Si e una foarte semnificativa. Ca tu esti tolerant si sustii cele mai retarde manifestari de la adolescenti pusi pe fapte marete e imposibil de negat, dar asta nu inseamna ca personajul tau merita glorificat.
Mie personal nu imi place. Poate e un tip minunat,dar nu vad ca isi face munca in asa fel incat sa-mi transmita mie ceva informatii folositoare. Daca ar avea ceva camera mai profi, un vocabular mai ok, vestimentatie, etc, etc.Intelegi?
GeorgeMihai întreabă:
Mary012 întreabă: