| BlackAngelll a întrebat:

Vreau să vă întreb ceva, fetelor... Dacă v-ați afla la un eveniment în compania unor doi sau trei tipi, toți cu aspect fizic plăcut dar unul tupeist și direct, iar celălalt mai timid și mai reticent. Cu care din ei sunt șanse mai mari să faceți sex, ipotetic vorbind, asta depinzțnd de acea împrejurare...Adică să spunem că vreți sex cu unul din acei dou băieți, ambii fiind frumoși fizic, dar unul tupeist cu atitudine de badboy iar celălalt băiat puțin timid. Având în vedere că ambii arată cam la fel de bine fizic, cu care din ei ați alege să faceți sex? Și de ce?

10 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Sunt barbat, dar raspunsul e evident: femeia o sa-l aleaga pe cel cu atitudine, de ce? Simplu, in genre femeia vrea sa se simta protejata, e un instinct primar, si nu se va simti ok in preajma unui barbat inferior.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ipotetic vorbind, pentru că eu sunt bărbată alpha, i-aş *** pe amân2 cu un strapon gros și mare sau alte chestii, de ce să aleg între ei, puteau fi și urâți, iar fiindcă unul e timid, dacă acceptă, nici nu mai contează, le-aş lărgi găoazele în așa fel încât ar merge crăcănat, și i-ar durea dacă s-ar așeza
Mmmm, fanteziile astea mă omoară că nu am o *** în adevăratul sens, ci o veveriță crying

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu amandoi... unde e impedimentul?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KoroSensei):

Nuuuu crying(((
Pls, take me to church

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KoroSensei):