| andra2000andra a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva foarte urgent! Sunt un pic suparata, maine este ziua indragostitilor si imi place de un baiat foartee mult.Am auzit ca si lui ii place de mine dar nu stiu de ce nu imi zice...adica eu sunt fata si sunt mai timida de felul meu...il iubesc foarte mult nsi cand ma gandesc ca nu pot sa ma combin cu el imi dau lacrimile.Acum intrebarea mea este : ce sa ii cumpar sa ii dovedesc ca il iubesc? O bratara, un ceas? Ce? Nu am nici o idee si nu vreau sa imi petrec ziua indragostitiilor singura ca acum 2 ani. Vreau raspuns rapid va rog! DAU FUNDA SI VOT! Va rog GRABITIVA!crying

Răspuns Câştigător
| soony a răspuns:

Pai nici eu nu am prieten insa...practic nici nu vreau pina cind.Pentru tine vreau sa-ti spun ca un cadou dragut ar fi o felicitare cumparata sau facuta chiar de tine.Acolo sa scrii ceia ce simpti pentru el.Simplu,Dragut, Ieftin si Eficient.

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Tu ne spui ca esti indeajuns de timida incat nu te poti duce la el sa ii spui ca il iubesti, dar nu esti atat de timida incat sa ai o retinere in a-i face un cadou substantial cum ar fi o bratara sau vreun ceas? Pai cadoul cum l-ai justifica in fata lui? Nu-i acelasi lucru ca si cum i-ai spune direct ca-l iubesti? Nu te inteleg.

| Rockart a răspuns:

Dragostea nu se cumpără.

| gygeana a răspuns:

Nu te arunca niciodata direct in bratele unui baiat oricat de mult l-ai iubi.Dai de inteles ca ii palce oarecum de el, vezi daca incearca la randu lui sa iti intre in gratii si apoi sa te gandesti la o relatie cu el. Daca tot vrei sa faci ceva maine invita-l la un suc.sau la bataia cu perne din mall daca ai undetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O perna in forma de inima pe care scrie i love you scuze da n-am multa inspiratie azi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O perna in forma de inima pe care scrie i love you scuze da n-am multa inspiratie azi