Daca si inainte se intampla sa te jigneasca inseamna ca asa e el si nu prea ai ce face din moment ce nu vrea sa se schimbe!
E clar ca distanta dintre voi amplifica certurile, fiecare are nevoie de celalalt si el in loc sa se planga ca esti plecata, reactioneaza ca un animal ranit - ataca!
De ce? Pentru ca, in opinia lui, tu eti de vina! Plecarea ta e de vina ca relatia nu mai merge asa bine.Gen: ''ea a plecat, e vina ei ca nu ne intelegem''.
Cand revii in tara, schimba-ti comportamentul, nu ii mai accepta jignirile si spune-i sa te respecte!
Stiu ca te doare mult cand auzi cuvantul despartire, dar daca el te face sa suferi in continuare e de preferat o ''moarte subita'' a relatiei decat o letargie care nu duce nicaieri!
Sincer, nu cred ca te mai merita, oricum... daca va mai certati nul cauta, lasa-l pe el sa te sune, el ii obisnuit ca u mereu faci primul pas si de aia se comporta asa cu tine, fii si u un pic mai indiferenta, nu stiu dar sa fii fost in locul tau dupa atitea jigniri i-as fi dat papucii, pentru ca nu e normal ce face, chiar daca astea apar doar la o simpla cearta, fii un pic mai distanta, vezi ce o sa faca el pentru a te impaca cu el, cit de mult va lupta, daca nu face nimic atunci lasal.Bafta
Parerea mea este ca probabil nu ati stat niciodata atat de mult timp departe unul de celalalt, se enerveaza repede pentru ca simte nevoia sa te aiba langa el.
Ii e prea dor de tine. si eu am o relatie la distanta (eu alta tara). e ff greu vorbim zilnic. dar cum nu suntem unul langa altul nu stim ce ne doare, nu putem ghici.
eu zic sa vb cu el si sa ii spui sa se calmeze si tie tie dor de el dar nu faci asa.mai e putin pana mergi acasa.nu stricati totul acum ca e pacat. 1 an jumate nu e ca o luna...
Daca accepti sa te jigneasca, si nu vorbesti cu el, sai explici ce nu iti plACE...atunci,asa o sa traiesti tot timpul cu el, mai cunosc cazuri ca al tau... dar aceia au stat 4-5 ani impreuna si se tot jigneau si s-au despartit, daca si tu vrei sa stai mult si pana la urma sa va despartiti, nu e treaba mea, mai sunt baieti pe lume, nu e ultimul