| laudima22 a întrebat:

Vreau sa va povestesc și vouă ce mi s-a întâmplat mai devreme, eram pe Tik-Tok vorbeam cu o prietena, bine prietena, doamna avea vreo 40 ani. Și mi-a cerut să îi dau Facebook-ul meu și îl dădui. Apoi îmi zicea că nu îi merge WhatsApp și că vrea să îi dau cameră sa ne vedem. Tin să menționez doamna era măritată și cu copil, o doamnă frumoasă, roșcată, ochii verzi, iar eu i-am zis doamnă, cu tot respectul nu pot face așa ceva, dvs sunteți o femeie măritată iar eu un adolescent. Iar când am vrut sa ii scriu iar mă blocase și pe Tik-Tok, dar și pe Facebook. Ce naiba? De ce? Cum sa îi dau cameră? O fi zis că probabil nu sunt eu în poze că e un profil fals al meu sau de ce mă blocă, că nu mai înțeleg nimic eu.

20 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Eu nu inteleg de ce ai accepta prietenia pe tiktok sau Facebook cu cineva care ti-ar putea fi mama? Pentru ce scop? Mie si cand imi mai trimit prietenele mamei sau matusii cereri nu dau accept.Pentru ce daca nu am vorbit vreodata in viata reala? laughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Poți să o mai spui o data rolling on the floor

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

laughing Poate n-o cauta sugar mommies...ca asa pare.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Numai el știe crying

| Hyperion7 a răspuns:

Probabil că voia să vadă cât de naiv ești pentru a putea profita de tine, iar ea văzând că nu îi merge pasa, a scos cămașa pe cealaltă partebig grin
Mai sunt și dubioși d-astia pe net, da-le block când mai pățești și gata.Caz rezolvat.

| laudima22 explică (pentru Hyperion7):

Da, dar era drăguță, îmi plăcea de ea ca femeie. Nimic mai mult, + că eram și prieteni sad

| Hyperion7 a răspuns (pentru laudima22):

Eu înțeleg, însă cu frumsețea prostești, iar cu prietenia folosești+nu contează, cine știe ce gânduri avea ea.
Bine macar că te-a blocatwinking

Când te referi la "gânduri" cam care ar fi fost alea?

Cum ziceam și mai sus, sa profite, nu i-ar fi stricat niste bănuți in buzunar, nu?

| anonim3248 a răspuns (pentru laudima22):

Te-a blocat că nu ai înțeles ce vrea ea.

| anonim3248 a răspuns (pentru laudima22):

Dacă te-a blocat peste tot mai are 2 - 3 - 5 cu care discută.

| laudima22 explică (pentru anonim3248):

Da, dar totuși ciudat. și măritată și. mda?‍♂️?

Vrea prospături, probabil e sătulă de același ...mda,știi la ce mă refer laughing

Te înțeleg frate, cine sa le mai înțeleagă și pe femeile astea?‍♂️?

Daca Dumnezeu nu a făcut-o, tare mi-e că nici un Adam de rând nu o va face rolling on the floor

| Altinbek a răspuns:

Dacă era măritată poate o văzut iubitul ei că vorbește cu tine, și ți-a dat block.

| laudima22 explică:

Am revenit, referitor la această întrebare pusă vreau sa va zic ca totul s-a lămurit, am fost deblocat, am rămas prieteni, iar doamna și-a cerut scuze că a greșit?

| Ciakanika12 a răspuns:

La fata care o ai...