| Ingrid97 a întrebat:

Vreau sa va spun ca aceasta intrebare este pentru prietena mea. ea este cu un tip din aceeasi clasa cu ea si prietena mea a aflat ca acel tip s-a combinat cu ea la baza(misto) si nu s-a despartit de el deoarece vrea sal faca sa sufere. ceva idei?big grin... fundahappy

8 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Sa se razbune. big grin
Sa se sarute cu un tip in fata lui sau sa il umileasca de fata cu ceilalti.
ii doresc succes! :* :X

| Andreea_1440 a răspuns:

Sa se combine si ea cu altu si sa faca in asa fel ca si ala sa afle dar daca nu tine la ea si e cu alta nu cred ca va suferi daca o iubea dati seama ca era cu ea si nu cu aia :*

| moniii a răspuns:

Pai ar putea sa-l evite la scoala?
si cand acela vrea so sarute a sa-l respinga
laughing
nu stiu sa vb mai urat sa fie mai rece big grin
sa faca ce lui nu`i placehappy

| IateyourCookie a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii sp ca ea nu suporta tipii astia si sa se indeparteze de el apoi sa roage pe cineva s-ai sp lui ca are un secret sau ceva de genu`(ca sa il faca curios) si la un moment dat ea sa faca tot posibilul sa fie vazuta de acel tip cu altul ca el sa simta cea ce simtit si ea... sper ca am ajutat-o

| PastilăBă a răspuns:

Pai cea mai buna metoda e sa-i raspunda cu aceeasi monedahee hee

sa isi bata joc de el.sa ii arate o data ca i place

si apoi sa se schimbe brusc si sa-l evite, sa-i reproseze, sase sop pe elhee hee

cam in aceeasi situatie sunt si eu

si la mine merelaughing

ca inainte eu il iubeam si el isi batea joc de mine...`am facut sa ma placa si acum eu imi bat joc de ellaughing

merge.si imi place astarolling on the floor

Bafta:*

| zanazanelor_2049 a răspuns:

MM ...Eu zic ca ar fi bine sa umble si ea cu un baiat si sa-l faca gelos asta merge intodeauna pentru ca morr de furie daca zii sai dee papuci cel mai bine si sal loveasca pup

| TheGrooveStreet a răspuns:

Sa va da`ti foC~!

| elena_5298 a răspuns:

Poate sa is faca o alta relatie si poate chea r cu prietenul cel mai bun al actualului ei iubit. Sa aiba grije ca el sa afle dupa o perioada insemnata de timp. Pate avea orelatie la vrajeala cu un prieten care sa o ajute sa se razbune aratandui in fata cat de mult il iubeste. Ea sa is uite intentionat telefonul la el. Citind mesajele sa vada ca ia chiar nu a avut nici un interes se va simti chiar umilit.