Inteleg perfect ce simti, si eu trec printr-o perioada in care, nu stiu, parca il resping!
La mine cred ca e frica ca aratandu-i toata dragostea mea o sa fiu vulnerabila in fata lui!
Il iubesc mult si mi-e teama sa nu ma faca sa sufar!
Si nu e bine deloc...incerc sa ma schimb; asta iti recomand si tie!
Alta solutie decat schimbarea nu exista!
Bafta!
Saracu e clar ca te iubeste altu iti spun sigur ca nu ar fi rezistat sai faci tu toate astea. In general cel care te iubeste vrea sa-i arati macar jumate din cat te iubeste el. Asa ca incearca sa te schimbi daca vrei sa mai ai langa tine o persoana care te iubeste, si daca il iubesti si tu asa cum spui incearca sa te schimbi ''raceala'' asta in vorbe si in comportament nu duce decat la o despartire ce tu sigur nu ti-ai dori. Mult succes:*:*:*
Asa m-am purtat si eu cu fostul prieten pentru ca ma credeam mai buna decat el si el tot timpul facea ce vroiam eu.Pana la urma ne-am despartit pentru ca eu nu am mai vrut sa fiu cu el din anumite motive.
Pentru ca te crezi deasupra lui in anumite puncte de vedere(bani, frumusete, inteligenta sau altceva) priveste-l mai bine si incearca sa intelegi de ce il iubesti. Poate el te lasa sa te simti asa din iubire pentru tine.