| FumeZ sEnTimEnTe a întrebat:

Vreau sa va spun ca in adincu sufletuli il iubesc dar cind vb cu el vb rece si ma port tot rece sunt o persoana fatarnica si asta nu-mi place la mini, el mereu imi spuni cuvinte frumoaseiar eu nu pot! nu stiu cei cu mini nu ma recunoasc m-am schimbat mult dar nu stiu care e cauza...;(

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Inteleg perfect ce simti, si eu trec printr-o perioada in care, nu stiu, parca il resping!

La mine cred ca e frica ca aratandu-i toata dragostea mea o sa fiu vulnerabila in fata lui!

Il iubesc mult si mi-e teama sa nu ma faca sa sufar!

Si nu e bine deloc...incerc sa ma schimb; asta iti recomand si tie!

Alta solutie decat schimbarea nu exista!

Bafta!

| gabytza_7109 a răspuns:

Saracu e clar ca te iubeste altu iti spun sigur ca nu ar fi rezistat sai faci tu toate astea. In general cel care te iubeste vrea sa-i arati macar jumate din cat te iubeste el. Asa ca incearca sa te schimbi daca vrei sa mai ai langa tine o persoana care te iubeste, si daca il iubesti si tu asa cum spui incearca sa te schimbi ''raceala'' asta in vorbe si in comportament nu duce decat la o despartire ce tu sigur nu ti-ai dori. Mult succes:*:*:*

| georgy7165 a răspuns:

Asa m-am purtat si eu cu fostul prieten pentru ca ma credeam mai buna decat el si el tot timpul facea ce vroiam eu.Pana la urma ne-am despartit pentru ca eu nu am mai vrut sa fiu cu el din anumite motive.

| marius5600 a răspuns:

Pentru ca te crezi deasupra lui in anumite puncte de vedere(bani, frumusete, inteligenta sau altceva) priveste-l mai bine si incearca sa intelegi de ce il iubesti. Poate el te lasa sa te simti asa din iubire pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudat, si eu am trait astfel de sentimente dar din postura iubitului tau... e dureros pentru el...