| Alina13012001 a întrebat:

Vreau sa va spun o mica povestioara...care nu îmi dă pace:
Acum un an..am stat cu un băiat, dar doar pe Facebook, el era plecat in afara ..am stat vreo 2 luni și ne-am despărțit...acum o lună a venit in tara și mie încă îmi plăcea de el. O prietena de a mea și-a făcut relație și am ieșit în "4" chiar daca eu nu aveam nimic cu el și am dormit toți în mașină eu cu el pe scaunul de la șofer și el m-a pupat, a doua zi el nu mă mai baga așa în seamă că înainte (menționez că doar ce mă despărțisem de un băiat și acel băiat nu mă lăsa în pace) și a treia zi iar am ieșit în 4 și m-a intrebat daca vreau sa stau cu el dar i-a luat ceva, adică era așa pe gânduri și ofta și i-am zis că da și ne-am pupat. A patra zi tot așa numai vorbeam bine, ca ieșeam afara mai multi copii și mna și atunci a venit fostul meu iubit cu fratele lui și cu nevasta lui frateso și mi-au zis că de ce nu mai vreau sa fiu cu el (el mă bătea din orice) și mai multe chestii și eu i-am tras pe ei langa un bloc sa vorbim mai multe pentru că nu voiam să audă restul' și băiatul ăsta de care îmi plăcea a zis "ce a intrat cu gagicuso in bloc" și i-a zis la prietena mea că nu mai vrea sa fie cu mine și acum după o lună îl tot visez, mă tot gândesc la el...Nu știu, merg pe stradă și parcă sunt pe alta lume, parcă nu sunt eu și el știe că eu îl plac și toată lumea îi zice asta și el zice că nu poate să stea cu mine și îl face lumea prost și el zice că mai bine sa fie prost decât să cadă de prost și mereu când suntem la un chef ceva el se uita la mine și după când mă uit la el își întoarce privirea, dar nu știu ce să fac, cum sa fac sa fiu cu el. El zice mereu că nu, că nu poate și de-astea și după sta pe gânduri dar nu știu.Off nu știu ce să fac vreau un sfat va rog!

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Cu fostul în nici un caz nu ar mai trebui să vorbești.
Lasă să treacă un timp, să se calmeze lucrurile și vezi după aia dacă merită să mai vorbești cu acel băiat.

| sofisis a răspuns:

Din cum ai descris mi se parea ca esti copila. Ok. Sincer eu as incerca sa discut o data cu el. Deschis, sincer si fara pudori si ocolisuri.
Ii explici exact ce vrei, ce s-a intamplat cu tine si viata ta si ce vrei de la el. Si daca nu vrea, e cazul sa iti vezi de drum si sa cauti altul. Nu sta lumea in doi barbati. Trust me!

| Emma30555 a răspuns:

Orice ai face nu te intoarce la fostul....care te mai si batea. Cu tipul asta discuta odata deschis si intreaba l ce simte pentru tine. Daca spune ca te place intrebi de ce sa nu puteti fii impreuna? Care e problema? S au ii plac telenovelele? Daca nu merge, nu ti face griji, asta e, te vei indragosti de alt tip care sa stie ce vrea