Of ba frate nu suport sa vad baieti manipulati de fete. frate dati doua palme si trezeste-te esti tanar tu NU trebuie sa pui suflet in relatiile tale. si ce daca ai inselat-o? ESTE DREPTUL TAU SA EXPERIMENTEZI IAR EA NU ARE NICI UN DREPT SA ITI INTERZICA ASTA! Pune punct relatiei in momentul asta, daca te muti in tara ei faci cea mai mare greseala, nu te baza pe ea. rupe orice legatura cu ea
Stai linistit, asta am de gand.
Amice crezi in iluzi,dezamagiri pe bune parca ai fi o fata indragostitia chiar asa urat esti de ai nevoie de relatii imaginare fac pariu cu tine ca nu vei merge acolo unde ea deja are iubit, total aiurea si eu am patit-o visam cu ochii deschisi ma da viata te invata cu bune cu rele eu acuma nu te judec dar tu visezi aia nu-i realitate plus ca crezi in femeii un lucri incredibil de prost pe bune mai ales in alea la distanta, ce iubire alea sunt vise in fine faci cum vrei tot tu vei suferi cunosc barbati insurati care au fost inselati si invers tu la distanta cica ti frica, teama, daca iubesti real si tot inseli pentru ca iubirea e una dorinta e alta nu inseamna ca daca iubesti devi gay omule ti se scoala cand vezi una goala si daca ai scrii romane de iubire si invers e la fel pentru ca suntem finte poligame nu monogame
Copile esti mult prea sensibil si nu esti pregatit de o relatie, nu-ti irosi timpul suferind, traieste clipa, va iubiti, incercati o relatie daca merge atunci bine daca nu atunci alta la rand.
O intrebare.V-ati intalnit vreodata in realitate? Ca am avut si eu o relatie dintr-asta acum ceva timp pe net cam o luna pana ne-am vazut si pur si simplu imi fu**ea creieru in sensu bun ma aducea in niste stari extreme de la chestii marunte, nu stiu ce a fost in capul meu =) si cand ne-am intalnit era opus 180 grade de ceea ce imi imaginasem. desi sincera sa fiu chiar daca a fost extrem de prostesc si nu am iubit decat ceva din imaginatia mea nu stiu exact cel putin am simtit iubirea e atat de prostesc. deci nu am inteles daca v-ati intalnit in realitate pana acum.In caz ca da, cred ca esti cam posesiv.adica da probabil nu e ook sa inseli dar tocmai restrictiile astea omoara o relatie.Tu trebuie sa o iubesti pe pe ea pentru ea nu pentru tine.adica pentru ceea ce este.Si chiar cred ca ai probleme mintale daca vrei sa pui capat unei relatii doar din cauza ca a zis ceva ) dumnezeule mare! si veronica l-a inselat pe Mihai Eminescu si invers.ce inseamna ca nu s-au iubit.dar nah pana nu te dai singur cu capul... oricum eu tot cred ca esti instabil si iti recomand un psiholog.se mai intampla toti avem probleme.
Acum ceva timp era in acelasi oras cu mine, a plecat de 3 luni sa studieze acolo.
Cati ani aveti? daca ea plange inseamna ca te mai iubeste, nu va despartiti. Lasa sa vezi ce iti ofera viata, da-i inainte. Si pe mine ma bantiuie gandul ca ma va insela cand voi pleca, dar probabil o voi omora, si gata.
Omule ea deja m-a inselat cu gandu', adica pe scurt astept din moment in moment sa ma insele si trup. De ce sa stau eu mai tarziu sa sufar? Asa ca mai bine o termin acum, singura chestie care in momentul de fata m-ar poate convinge este cand ma voi duce la ea, si o sa vad cum este atmosfera si timpul petrecut cu ea, insa ma indoiesc.
Te inteleg, si eu ma gandesc uneori asa si zic ca mai bine ne despartim acum decat sa ma insele... daca peste doar 3 luni te duci la ea, mai bine astepti sa vezi cum va fi dupa. Dar probabil daca a zis ca "cand iubesti, ierti orice" probabil a batut vreun apropo la ea, poate ca te-a inselat deja si a vrut sa vada cum ai reactiona decat ca a luat-o mai pe ocolite. Doar zic, nu e nimic sigur.
Inteleg, stai linistit. Am pus in calcul toate probleme si m-am gandit. De inselat nu stiiu ce sa zic, nu cred ca a facut o. Doar ca-i e teama ca nu o va face, iar legat de venitu meu la ea. Peste 3 saptamani o sa fiu acolo si o sa am cea mai intensa discutie cu ea, dupa care ramane sa-i dau papucii. Asta daca iese cum trebuie, daca se intampla ceva ce ma face sa o iert, aia e. incerc sa trec peste, dar ma indoiesc!
Pentru inceput astfel de conversatii sunt normale si eu unul sunt de acord cu ea daca iubesti si sti ca a fost din greseala ierti(doar o data, a doua oara daca se intampla nu mai are rost) daca vrei vorbim in particular.
AndrewTate7789 întreabă: