| Nextone a întrebat:

Vreau sa va spun pe scurt o poveste si am nevoie de niste sfaturi si parerisad. Am o relatie de 2 ani jumate cu un baiat de aceeasi varsta cu mine, suntem colegi la liceu.La inceput el era foarte gelos si nu ma prea lasa sa ies nicaieri asa ca am renuntat la a mai iesi cu prietenii etc(greseala mea stiu). Nu de mult timp am inceput sa aflu ca ma minte foarte mult, nu imi zice unde merge etc.Recunosc nici eu nu il prea lasam sa iasa pentru ca nici eu nu aveam cu cine iesi dar el are.Acum am aflat iar ca a fost undeva si nu mi-a zis, i-am zis ca am aflat dar nu ii pot zice de la cine, pentru ca i-am promis persoanei respective ca nu ii spun, iar el ma tot bate la cap sa ii spun de la cine stiu si acum e suparat pe mine(tot el)a zis ca nu mai are ce vb cu mine pana nu ii zic... Ce ar trebui sa fac in situatia asta? Il iubesc foarte mult dar m-am saturat sa las de la minesad

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cea mai buna aparare e atacul! Cu alte cuvinte,in loc sa-si recunoasca vina ca un magar ce este,ameninta si se ascunde in fata unui motiv de care si copiii ar rade,nu mai vorbeste cu tine,pana nu-i spui TU de unde ai aflat!
Te-ai inchis in casa si ai aruncat cheia pe geam de dragul lui, si, zau daca merita.Am senzatia ca esti dusa de nas la modul cel mai elegant si, poate, abia acum ai inceput sa intelegi si tu.Ar fi o mare greseala sa-i dezvalui sursa ta(persoana de la care ai aflat),nu ii insela increderea,mai ales ca isi poate dovedi utilitatea si in viitor. Daca iubitul tau doreste sa stea imbufnat, poate sa stea, lasa-l in pace si nu-i mai da nici o atentie.Si,pregateste-te sa nu mai cedezi de data asta.Sa iubesti pe cineva nu se masoara in cate minciuni poti sa-i induri. Oricat te-ar durea,vad sfarsitul aproape si,mi-e tare teama ca vei suferi.Dar,trebuie sa intelegi ca nu esti nici bataia lui de joc,nici sclava lui,nici printesa inchisa in turn.
Refa-ti legaturile cu fostii prieteni,cauta-i,iesi,distreaza-te,centrul vietii tale,la varsta asta trebuie sa fii tu, nu el.Fa-ti curaj si rupe vraja, altfel vei plange anii astia pierduti!

3 răspunsuri:
| Marcelino a răspuns:

Cand vei avea 50 de ani si iti vei aminti acesti 2 ani iti va parea rau ca nu ai iesit cu prietenii tai si nu te ai distrat la maxim.
Acum e vremea sa cunosti ceva mai multi baieti.
Vei avea timp sa stai cu unul singur in cealalta parte a vietii tale.

| Dearscorpion a răspuns:

Draga, cel mai ar fi sa va intilniti undeva si sa-i spui de la cine ai aflat de lucrul asta. Eu cred ca el pentru tine e mai important decit persoana care ti-a spus, si daca baiatul asa insista sa-i spui cine ti-a spus inseamna ca are si el ceva de spus, degeaba doar nu te va intreba. Gindeste-te ca daca ar fi fost drept ceea ce ai aflat el nu avea sa te intrebe cine ti-a zis, ca el si asa avea sa stie. Totusi 2 ani jumate este un timp oarecare, cred ca te iubeste daca va intilniti de atita timp. Bafta!

| Pikachuuu a răspuns:

El te minte si tot el e suparat? La ca mai continuati? Tu il iubesti da, corect, dar el de ce te minte? Crezi ca mai are rost sa continuati daca sunt minciuni la mijloc? Parerea mea e ca nu. Esti la liceu lasa-l pe el in pace traieste-ti viata, iesi din nou cu prietenii tai. O relatie cand nu mai merge, pur si simplu nu mai merge. Nu poti sa-i accepti minciunile doar pentru ca il iubesti. Gandeste-te si la tine. Bafta >big grin