Cred ca tine la tine dar nu vrea sa strice relatia voastra. Ii este frica sa nu te piarda macar ca amica. Poate o dupa o perioada de timp o sa isi dea seama ce simte cu adevarat pentru tine (baietii sunt mai lenti in gandire). Cine stie? Poate o sa iasa ceva serios. Good luck! :*
Cred ca tine la tine si posibil sa-i fii draga dar cred ca el isi doreste mai mult decat niste saruturi in relatia lui si de aceea a zis ca esti prea mica. Poate cand vei mai creste, te va vedea cu alti ochi si veti putea avea o relatie frumoasa de iubire. Pupic!
E destul de trist,dar nu cred ca tine la tine.Din moment ce va intelegeti destul de bine,e normal sa vrea sa iesiti sau chestii de genu`.Ca va mai furati cate un sarut asta e alta poveste(lipsa de ocupatie din partea lui) .
Probabil ca tu cam tii la el si sincer daca o tot lungiti cu ":*", nu cred ca tie iti va face bine.Ori e relatie de amicitie ori sunteti iubiti, hotarati-va!
Cred ca tu mai mult reprezinti o distractie pentru el,nici de cum ca te iubeste,daca ar mai face-o s-ar comporta altfel cu tine, ar incerca sa te faca se te simti speciala, si nu sa zica faptul ca esti prea mica
beausingurlamasamea întreabă: