| Tigrilă a întrebat:

Vreau sa va spun si voua o pasa proasta prin care trec.sad
Am fost combinat cu o fata care vroia sa fie cu mine. spunea numai vb frumoase m-a facut sa ma simt special/dupa ce am petrecut clipe de vis impreuna scurte da frumoase... a doua zi imi spune ca s-a intamplat ceva i-am adus aminte de fostul si ca iau revenit sentimentele pentru el care a fost prima ei iubire chatterbox. ca are drag de mine si sa nu ma supar.Am ramas socat, M-am atasat repede de ia si acum am inima zdrobita, in ziua aia am aflat ca s-a mai lins cu 1 dupa ce m-am vazut cu ea, vreau sa dispara
Incerc sa tratez cu indiferenta si nepasare situatia. voi trece peste? cum ma descurc

Răspuns Câştigător
| Selena54 a răspuns:

Iesi cu alte fete, distreaza-te si incearca sa nu te mai gandesti la ea.Si cand o sa mai fii cu o fata inainte gandeste-te un pic mai bine daca esti sigur ca vrei lucru` ala pentru ca dupa s-ar putea intamppla sa nu ti-o mai scoti din cap si ea sa fie bine mersi cu altu.straight face

O sa treci peste da nu intr- saptamana doua.desi asta ar fi ideal daca ai putea(desi cred ca sunt mici sanse) straight face O sa gasesti o fata care sa te iubeasca cu adevarat si o sa treci peste faza cu tipa asta. :*

7 răspunsuri:
| Micutsaaa a răspuns:

Sunt sigura ca vei trece peste! :*
Ca sa uiti pe cineva trebuie sa te indragostesti de altcineva!

| PeTrIk a răspuns:

Frate gasesti altele... Fete mai sunt pe lumea asta... O sa treci peste asta stai linistit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit te descurci tu, ce se aprinde repede se stinge la fel de repede

| ElenaMaria a răspuns:

E greu uneori sa treci peste astfel de momente.Mai ales la adolescenta cand descoperim cu ce se mananca o relatie.Ne atasam repede cand asta dorim sau fara sa ne dam seama. Uneori ne trezim ajunsi in faza cand tinem la cineva si dupa ce pierdem ne dam seama cat de mult conta. E bine ca nu s-a intamplat si in cazul tau.Primul lucru care trebuie sa il faci este sa te obisnuiesti cu gandu.Sa deschizi ochii si sa spui ca nu mai este.Nu te astepta sa o uiti in urmatoarele 2 minute.Lasa timpul sa ti-o scoata din cap. Din inima poate nu o scati niciodata. Daca ai tinut la ea va fi acolo mereu.Trecutu ramane trecut chiar si daca nu il mai dorim.Pana atunci incearca sa iti reiai viata dinainte de a intra ea.Iesi in oras, la un fotbal, film etc.Adica da un mesaj cu id tau sa iti spun mai multe happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie acelasi lucru anul trecut, si nu vreau sa te descurajez dar inca nu am trecut peste, chiar daca am avut o relatie de 9 luni cu alta tipa, pur si simplu nu am reusit sa mi-o scot din cap... probabil o sa treaca

| Razvan a răspuns:

De fapt nu te descurci deloc bine.Nu stiu cati ani, dar cred ca esti suficient de matur ca sa iti dai seama ca increderea nu se ofera din prima ci in rate. E normal sa te alegi cu o inima franta cand oferi totul si nu ceri nimic in schimb
Ai grija pentru ca genul asta de situatii schimba omul in animal. Ea si-a batut joc de tine si tu tinzi sa te razbuni pe urmatoarea care practic nu are nicio vina
Vorbe cuvinte sunt usor de spus, oamenii sunt usor de cucerit daca stii ce sa spui cand si mai ales cum.Arata-te sceptic in fata frumosului indiferent ce forma ar imbraca si induplecat in fata greselilor

| RoByTzU_3995 a răspuns:

Baa fii atent.Poi asta mi s-a intamplat sh mie... exact lfl.Si stii ce am facut eu.straight face m-ai cautat pe alta.Si dupa ce mi-am gasit alta tot ea a venit inapoi la mine.straight face era foarte geloasa stii pe femei le faci foarte usor geloase laughing)