| fatutzaanutza a întrebat:

Vreau sa va zic ca...baiatul acela de care imi place avea prietena si stia ca sunt geloasa dar numai mie imi zicea ca ii place de ea si numa cand feaceam confe cu ei o alinta plus ca fata aia e cea mai buna prietena a mea si de cand ma imbrak mai femininbatting eyelashes s-a despartit de ea ...filtreaza cu mine da e cam timid si si mie imi e rusine sa il intreb daca ma place nail bitingpe cine sa pun sa il intrebe ca fosta (prietena mea ) e ff indragostita de el si ma cam doare daca il intreb eu de cine ii place worried ce sa faakworried?

3 răspunsuri:
| Cedry2k1995 a răspuns:

Ia-ti inima in dinti si saruta-l odata si apoi intreaba-l daca i-a placut smug Eu asa as facebig grin

| Me,myself & I a răspuns:

Urata situatie avand in vedere ca a fost cu cea mai buna prietena a ta, sunt sigura ca daca tu ai incepe o relatie cu el s-ar strica prietenia dintre voi, cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu prietena ta sa vezi ea ce zice, daca e de acord pentru ca prieteniile adevarate greu se mai gasesc, cat despre baieti sunt sigura ca vor mai fi multi peste acest baiat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ai inceput sa te imbraci mai sexy s-a despartit de ea si te cam vrea pe tine hmm mai gandeste-te odata la fraza asta tongue e cu 2 taisuri