Complicata treaba. Intre voi a existat ceva, deci a simtit ceva pentru tine, poate inca simte, dar pur si simplu s-a distantat, ai putea sa-l REcuceresti. Daca il doresti poti face asta. De exemplu arnjeaza-te, nu stiu, fa-l sa te doreasca, ar ma exista varianta sa il ignori, asta l-ar starni(insa ar putea aparea opusul, asa ca nu prea e bine), sau ai putea sa discuti cu el ca tu ai vrea mai mult secat o prietenie, si sa-i spui ca daca nu vrea nu mai puteti fi amici.
Si tu esti o fata frumoasa, de ce sa nu ai sanse? Sansele ti le faci singurica!
E clar ca intre doua persoane de sex opus nu exista niciodata prietenie fara macar un strop de atractie, e clar ca te place pentru ca te-a sarutat. Eu nu cred in chestia cu suntem prieteni hai sa nu stricam asta, cred ca daca exista atractie poate sa iasa frumos. Dar sa stabiliti de la inceput, incercam daca ceva nu merge ne despartim si ramanem prieteni.
Totusi daca incepe o relatie cu tine nu e tocmai ok sa se dea si la altele, sa le pipaie, sa le sarute.
El poate ca incearca sa nu te mai vada acum ca pe o ptentiala partenera, ca sa conserve relatia de prietenie si de asta se da la alte fete, dar e o prostie, trebuie sa vorbesti cu el si sa-i spui ce simti tu.
Faptul ca te-ai indragostit de cel mai bun prieten e foarte bine.Intr-un cuplu este chiar foarte indicat sa existe prietenie, caci iubirea fara prietenie este ca o casa facuta din lut, frumos tencuita dar fara rezistenta.Prietenia este ca si caramida,ofera rezistenta relatiei de cuplu.
Altceva:niciodata un barbat nu-si va saruta cu patima cea mai buna prietena decat atunci cand apare dragostea. Exista prietenie intre un barbat si o femeie,dar cu conditia ca macar unul din cei doi sa fie"cuplat".
Iar chestia cu glumele care le face cu alte fete, e posibil sa fie un joc de-al lui, ca sa vada reactia ta.Pentru ca daca ii vei spune ca te deranjeaza acest lucru, el se va convinge ca si tu ai trecut de faza cu prietenia si ai ajuns sa-l consideri mai mult decat un prieten, adica"iubit".
Cred ca nu ar fi rau sa te lasi dusa de val.
beausingurlamasamea întreabă: