| ghost14 a întrebat:

Vreau sa vad intreb ceva si fara gluma am 15 ani si nu inteleg cateodata cand ma masturbez dureaza 30 min poate mai mult dar sunt perioade deseori dureaza 2-3 min nu inteleg dce pentru ca acum am cunoscut multa lume fete mai mari decat mine si stiti voi nu as vrea sa ma fac de ras daca stiti ceva va rog sa imi spuneti

Răspuns Câştigător
| Florentin_6875 a răspuns:

Sincer l-a asta ma gandesc si eu, presupun ca inca esti virgin daca ti se intampla asta, deci cea ce cred eu e din cauza emotiilor sau daca vizionezi si filme pentru adulti atunci te execi mai mult poate de aceea dureaza 2 minute, si incerca sa nu te gandesti ca te faci de ras cand faci sex cu o fata daca dureaza putin pana la urma e important sa te simti tu bine, pe ea o satisface si altceva, daca te vei gandi la asta nu va fi bine.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate faci des si e ceva obisnuit sa intarzie 30 de minute daca dai de vreo 4 ori pe zi.

| MMihai a răspuns:

Ăia care se masturbează, ejaculează prea repede, când este să facă sex și le lasă pe gagici, cu ochii în soare./ nesatisfăcute sexual.

Răspuns utilizator avertizat
| delisa a răspuns:

Depinde cat de tare te exciti! Cand dureaza 2 3 minute te exciti la maxim intelegi? Asa o sa se intample si cand vei face prima data sex depinde de excitare si de fata daca ea te face sa te exciti tare o sa faceti sex 2 3 4 5 min dar daca nu ai nici o atractie fata de acea fata si nu te excita poti face sex cu ea si 2 ore! intelegi?

| Fetitza_9736 a răspuns:

Depinde de cat de excitat esti. La cine, ce te gandesti sau te uiti cand te masturbezi.