Sincer l-a asta ma gandesc si eu, presupun ca inca esti virgin daca ti se intampla asta, deci cea ce cred eu e din cauza emotiilor sau daca vizionezi si filme pentru adulti atunci te execi mai mult poate de aceea dureaza 2 minute, si incerca sa nu te gandesti ca te faci de ras cand faci sex cu o fata daca dureaza putin pana la urma e important sa te simti tu bine, pe ea o satisface si altceva, daca te vei gandi la asta nu va fi bine.
Poate faci des si e ceva obisnuit sa intarzie 30 de minute daca dai de vreo 4 ori pe zi.
Ăia care se masturbează, ejaculează prea repede, când este să facă sex și le lasă pe gagici, cu ochii în soare./ nesatisfăcute sexual.
Depinde cat de tare te exciti! Cand dureaza 2 3 minute te exciti la maxim intelegi? Asa o sa se intample si cand vei face prima data sex depinde de excitare si de fata daca ea te face sa te exciti tare o sa faceti sex 2 3 4 5 min dar daca nu ai nici o atractie fata de acea fata si nu te excita poti face sex cu ea si 2 ore! intelegi?
Depinde de cat de excitat esti. La cine, ce te gandesti sau te uiti cand te masturbezi.
AlexEjmecheru întreabă: