| ThePunkGuy34 a întrebat:

Vreau sa vorbesc putin cu voi, despre un lucru care l-am realizat de ceva vreme. Am 16 ani.Prima si ultima mea relatie a mea (pana acum) s-a terminat acum aproape 2 ani.Era o fata in scoala, draguta, desteapta.Si prin multe intamplari am reusit sa fim impreuna.A durat 1 luna, pentru ca eu m-am despartit de ea, deoarece am vazut ca nu merg lucrurile.Nu aveam lucruri in comun. Avea o personalitate total diferita de mine.Nu mergea relatia.Acum am o multime de prieteni langa mine care au iubite, dar la majoritatea relatiile se termina repede.Si stiu exact de ce.Lumea se uita dupa aspect in proportie de cam 70-80%.Este o mare greseala.Degeaba persoana de care iti place este foarte draguta, cand personalitatile voastre nu coincid.Degeaba vrei o relatie cand (vorbesc si de cazul baietilor si al fetelor) cand este o diferenta mare de varsta intre voi.Relatiile astea nu o sa tine.Nu intrati in relatii doar asa de smecherie, ca sa va dati mari ca uite ce iubit/iubita frumos/frumoasa cu foarte multi bani in buzunar am.Nu intrati.Asteptati persoana potrivita care are varsta voarte, si in care personalitatile voastre coincid perfect.Aceea va fi o relatie reusita, cu care in cele mai multe cazuri doar moartea le desparte.Ganditiva la asta.Ganditiva mult, si o sa va dati seama ca spun ceea ce este bine.O sa va ajute astea.La urmatoartea relatie sa tineti cont de ceea ce am spus, ca daca nu, o sa ai o relatie urata, certuri, o relatie foarte scurta dupa care o sa regreti mult.

Răspuns Câştigător
| AGirlWithDreams a răspuns:

Bravo frate big grin si eu am 16 ani, si am facut exact cum ai scris tu mai sus. Multi baieti sunt parsivi mai ales la aceasta varsta...nu am cunoscut niciun baiat care sa fie cu capul pe umeri macar 40% ca stiu ca hormonii isi fac de cap si bla bla dar nu am cerut multe. Doar sa nu mai fie asa perversi si cateodata nesimtiti. Doamne de cati perversi am dat crying nici eu nu mai stiu. Tocmai de aceea astept acel baiat care sa stie sa discute si sa se comporte, sa nu forteze lucrurile si sa le lase sa curga de la sine! Deci cum spuneam...gandesti sanatos, deci e bine!

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu ai pus nicio întrebare. Ăsta e site de întrebări. Postare irelevantă.

| Doub a răspuns:

Tu, mic filozof nedescoperit... ce esti. Hai ca iti dau si eu un sfat. Lasa relatiile la 16 ani si pune mana pe o carte de gramatica.

| ThePunkGuy34 explică:

Nu, nu o sa pun.Gramatica nu este punctul meu forte.Informatica si Matematica sunt.Pot sa pun pariu ca nici tu nu esti as in de-ale gramaticii.Raspunsul tau nu apartine aici.Merci.

| GaboruGGG a răspuns:

Sa-ti zic ceva, cand vorbesti de o relatie e vorba de doua persoane(asa ar fi corect), degeaba tu esti de treaba si fidel si iubitor daca persoana de langa tine nu e asa, poate gasesti o fata care ti-i se pare ca e perfecta pentru tine, asta pentru ca te iubeste, de la un timp daca nu ii poti acorda destula atentie atunci o sa intervina monotonia si o sa se plictiseasca de tine, abia apoi o sa-i descoperi adevaratul caracter, sa cunosti o persoana ai nevoie de o viata intreaga si tot nu o sa o cunosti 100%. E bine sa ai cat mai multe relatii, o sa observi cum preferintele pentru urmatoarea fata se schimba si se perfectioneaza.