| noname_3387 a întrebat:

sad vreau sfatul unor fete my q experienta.sunt q iubitul meu d un an si 2 luni... el a avut bacul anul acesta si nu prea a avut timp de mine.in ultimul semestru nu imi suportam.ma certam cu el ca nu avea timp de mine. el imi promitea ca dupa c o sa scape o sa recuperam.si l`am inteles pana la urma.acum.dupa c a trecut totul.gaseste alte motive.sa nu vorbeasca cu mine la telefon sau pe mess.si imi vorbeste km urat. dar, cand ne intalnim e ok.acum am stabilit sa luam o pauza. dar. el se comporta ca si cum nu am mai fi impreuna. ii trimit mesaj mereu.nu raspunde.crying il iubesc. ft mult chiar...nu vreau sa il uit.pana acum e singurul baiat pe care l`am iubit.si mi-e frica ca daca iidau papaucii nu o s se intoarca.si poate o sa raman singura.sad q el ma simt cel mai bine... da` vreau sa nu mai sufar mereu. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pauza poate insemna doua lucruri: ori vrea sa va despartiti dar ii este oarecum sa iti spuna in fata, ori vrea sa va clarificati amandoi sentimentele.

chiar daca de multe ori o pauza inseamna despartire, la mine nu a insemnat asta. dupa o pauza de 2-3 saptamani s`a intors cu coada intre picioare, si de atunci ne intelegem de minune, a vazut ca nu`s marioneta lui. pauza noastra a fost cam acum 8 luni.

nu`i mai arata ca`ti pasa. am trecut prin ceea ce spui tu, si am suferit ca proasta. scapa de el cat mai curand posibil, daca vrei sa fii fericita, dar nu crezi ca el este bun.

daca ai sperantze k poate fi bine, profita de pauza.

8 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Iti e frica ca de ii dai papucii nu o sa se mai intoarca? Din cate zici tu el iti cam da papucii, dar unul cate unul.*

| psiholoaga a răspuns:

Cam greu sa ii dai tu papucii, ca, vorba lui cristi, ti-i cam da el primul. De obicei "luam o pauza" se traduce prin "vreau sa ne despartim, dar nu am curaj sa iti spun asta, asa ca te mint ca e temporar. Te prinzi tu dupa". Mergi mai departe, lasa-l liber. S-a plictisit omul, s-a consumat relatia, ce sens are sa il agasezi cu telefoanele, cand mesajul lui e clar?

| bubukid a răspuns:

Nu e ultimul baiat oricum... o pauza e bine ca ati luat... dar stop.lasa`l in voia lui cateva zile...nici sms`uri nici nimic... daca ii lipsesti te cauta fi sigura...macar sa-ti auda vocea daca nu sa te vada... iar daca nu...inseamna ca ceva a produs ruptura si e cazul sa-l lasi in voia lui... oricum sunt destui...

nony
| nony a răspuns:

Eu iti spun ca are pe alta.sau daca ¨inca¨nu are. v-a avea in curand. Fa o proba. spune-i ca vrei sa rupi relatia.si daca intr-o saptamana se afiseaza cu alta fata. dai o bere...ca am avut dreptatewinking daca nu, dau eu una ca m-am inselat. dar n prea cred. El a simtit ca tu il iubesti si de asta isi permite sa te trateze asa.stiind ca tu nu il lasi.Pauza care a-ti luat-o, nu-i semn bun --NICIODATA--.asta e dovada de plictiseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci de dat papucii n-ai cum sai dai tu lui ca ti i-a dat el. "Iubi mai bine am face o pauza sa se linisteasca apele si sa ne putem toate in gand si de la cap la cap, etc..." asta este primul semn ca vrea sa pune punct relatiei voastre. Fi indiferenta chiar daca nu poti si nu-i mai da nici telefoane si nici mesaje ca fara sa te superi pe mine in fata lui esti o disperata ca nu il lasi in pace. Fi indiferenta si daca e sa te caute ca te mai iubeste sau chestii din astea te va cauta daca nu asta este si trebuie sa intelegi ca nu este nici primul nici ultimul. Bafta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ca si-a dat seama ca nu-l iubesti, tinand cont ca inainte de bac in loc sa-l sustii i-ai facut capul calendar cu istericale de femeie nebagata in seama. Daca iubesti un barbat il sustii neconditionat in astfel de situatii, renunti la somn, la plimbari, la intalniri, il ajuti la invatat, ii faci diferite comisioane in asa fel incat sa-i oferi confort psihic si timp sa invete si sa se odihneasca. Iubirea nu e egoista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am desp de iubitul meu q care erm de 9 luni numai k a avut baq si acum suntem bine...adica incercam sa redevenim amici si treptat poate poate... cel mai bine e sa-i spui k pentru tine o astfel de relatie nu inseamna nimic...adica ori impreuna ori pauza definitiva...pentru ca nu are rost sa traiesti in incertitudine ...chiar daca stiu ca doare... vorba aia...boala lunga moarte sigura! sper sa te inteleaga si sa fiti din nou impr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii mai indiferenta cu el, nu-i mai arata ca-l iubesti. Si daca intr-adevar te iubeste te va cauta, iar daca nu va face asta inseamna ca nu e de tine.