Stiu ce simti, povestea ta e asemanatoare cu a mea doar ca eu m-am intilnic cu el nu pentru sex dar pentru ca sa-i demonstrez altei persoane ca pot fara dinsul.De la inceput eu nu tineam deloc la el dar el ma iubea,cu timpul am inceput sa-mi fie para dragut,incepea sa-mi placa ochii lui,pur si simplu se aprindea in inima mea focul iubirii doar ca deja el nu ma mai iubea,si-a gasit alta prietena, deacum a trecut jumate de an, deja tema aceasta despre el nu ma doare asa de mult cum la inceput. Exact asa ca tine cautam raspunsuri pe WWW.TPU.RO dar totul a fost in zadar iar in fine am ajuns la propria mea concluzie l-am lasat sa fie fericit cu ea chiar daca ma durea. Daca te va iubi cu adevarat se va intoarce la tine,asteapta, timpul o sa-ti dea raspuns la toate intrebarile tale, doar asteapta.
La 14-15 ani ar trebui să iubești cărțile de școală!
Nici o dată nu prețuim ce avem și apreciem acel ceva după ce nu îl mai avem.
Tu nu îl apreciezi pe ala cu care ești acum, dar îl vrei pe unul la care nu prea ai cum să ai aces acum, el fiind cuplat pentru moment cu alta!
I-a mai termină dracului cu bărbați și mai pune și măna pe carte!
Sexul este pentru adulți nu pentru mucoși, care nici măcar, nu au terminat liceul, și nici nu au habar cum îi cheamă cu buletinul /C.I. ul în mănă!
Știu că te-am supărat teribil, cu răspunsul meu ( pe care ți l-am scris, foarte neatent și mi-au scăpat și niște greșeli, de bătut la calculator, mai multe.). Dar când iubești, vrei să faci și dragoste, și ce faci dacă rămâi gravidă, în condițiile când nu sunteți căsătoriți și nici măcar, nu sunteți pe picioarele voastre!
Iubirea, dragostea, etc. sunt pentru adulți responsabili, socio - economic pe picioarele lor. Nu sunt, pentru copii minori.
Acum ce vrei de la el? ai avut sansa sa stai cu el, dar ai vrut sa iti bati joc.acum el are tot dreptul sa fie fericit si sa fie iubit asa ca daca tii la el lasa-l sa fie fericit
Pai eu zic ca un inceput bun e sa ii arati ca ti si tu la el si ca iti pare rau pentru ce ai facut
1.Buna missA
2.Eu nu-ti zic nimic.Doar,ai grija de corpul tau.
4.Ai facut o greseala : cand esti cu o persoana, nu-ti bate joc de sentimentele lui.De aceea esti cu el, sa-l pretuiesti, sa-l iubesti.
5.Asteapta ca prietena lui, sa faca o greseala, sa se certe ceva.Astfel,tu nu vei interveni.
RRSecularHumanist întreabă: