Autocontrolul e cea mai buna solutie. Trebuie sa fii mai stapana pe tine si sa stii cat valorezi, constientizeaza ca relatia este un acord la liberul arbitru intre voi doi si asa trebuie sa ramana. Daca nu ai incredere in resursele si capacitatile tale personale, si te tratezi dur si critic, esti predispusa ca in fata unei rivale sa crezi ca partenerul tau o prefera pe ea.E esential sa iti dezvolti increderea in tine.Fii pregatita pentru orice schimbare, daca privesti schimbarea ca pe un pericol nu ca pe o provocare nu poti evolua niciodata!
Du-te la psiholog si vorbeste despre asta. Gelozia e o boala grea care rupe relatiile in doua. Si daca esti geloasa, ce castigi? Daca vrea sa te insele si sa se culce cu alta se culca fara ca tu sa banuiesti pe principiul "nici nu stiti ce pierdeti" Lasa gelozia si fa loc increderii. Daca esti neincrezatoare ma indoiesc ca IUBESTI cu adevarat. Asta e posesie, nu IUBIRE. Ah, si sunt barbat in toata firea... Of, Doamne!
Incearca sa iti recapeti incredere in tine. Oferai iubitului tau o cina romantica, o noapte pe care n-o s-o uite. Si astea sunt importante, pentru ca daca intervine monotonia intre parteneri, s-a dus naibii toata relatia. Ca sa scapi de "boala" asta grea, integreaza-te in anturajul lui, stai de vorba cu prietenele lui, incearca sa le cunosti, si altfel vei sti cu cine sta el. Gelozia strica mult. Scapa de ea.
Buna.Paii toata lumea stie ca atunci cand esti gelos\a este ..pentru ca ttii foarte mult la o persoana si iti este frica sa nu o pierzi.Si mie mi s-a intamplat.PS:Si eu am avut probleme cu gelozia.Ideea este ca ca sa te controlezi trebuie sa iti asculti constiinta. Adica daca de ex. esti cu o persoana si esti geloasa, trebuie sa stii ca aceea persoana nu ti-ar insela sentimentele niciodata.Asa ca nu trebuie sa te panichezi.Si pentru ce-i care au comm. deja "Gelozia este o boala", sa stiti ca nu este chiar o boala., si nu trebuie sa mergi la psiholog decat daca chiar incepi sa faci crize pe baza asta.Pup.
Sper ca te-am ajutat.;*.
botik_3241 întreabă:
Anonim519 întreabă: