| Andreiu68 a întrebat:

Vreau sfaturi! Eu plec o fata, o plac din august 2015, si nu am avut curaj sa ii spun ca o plac, nu am avut curaj sa intru in seama cu ea pe Facebook sau fata in fata. Eu sunt o fire mai timida de fel! Dar cand zic timida mai timid decat va asteptati! 2 luni eram indragostit nebuneste de ea, dupa mi-a trecut, prin ianuarie mi-a luat iar dragostea 1luna, dupa mi-a trecut, si de aproape 2 saptamani m-a apucat iar. Vreau sa intru in vorba dar mi-e teama,rusine,imi e frica ca poate dau gres,dupa se aud vorbe:,, Uite Andrei a vrut sa fie cu X si a vorbit Y" si chestii+ ca simt si timid! Oare sa fac ceva gen pe Facebook like-vorbim si poate o sa imi dea like, sau sa ii dau ador la poze? Sau altceva. Spuneti-mi ceva ca nu stiu, ceva subiecte de vorba daca e sa vorbesc. Dati-mi idei sau ceva.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ambicio a răspuns:

Daca dai like obsesiv la poze sau daca dai 1 like si dupa o sa o bagi in seama o sa pari disperat. Mai bine o bagi pur si simplu in seama si vezi cum degurge discutia si ce mentalitate are acea fata

| Anonim345anonima3459 a răspuns:

Intra in vorba cu ea, intreab-o tot ce iti trece prin cap. Dai si vreun ador... un pupic la poza laughing) baga