| deutza a întrebat:

Vreau sfaturi urgent! Deci eu sunt cu prietenul meu de un an si mai mult de 3 luni.Intr-un timp era rece cu mine asa ca am flirtat cu unu de pe mess. M-am despartit de ala si prietenul meu m-a iertat.Acum ma inteleg foarte bine cu prietenul meu dar o prietena mi-a zis ca baiatul ala vrea sa vina saptamana viitoare la mine din partea aialalata a tarii, dar el i-a spus ei sa nu imi spuna dar cum mi-e cea mai buna prietena mi-a spus.Acum ce sa fac? Daca vine aici prietenul meu ma va parasistraight faceNu imi ziceti ca e vina mea si de astea ca stiu si asta nu ajutastraight face

Răspuns Câştigător
| bd0893 a răspuns:

Pai daca tu ai flirtat cu tipul de pe mess de ce zici ca "m-am despartit de ala"? era flirt.nu relatie. oricum. poate ar trebui sa astepti sa vina tipul si sa vezi ce vrea. daca el vrea mai mult decat prietenie explica-i ca tu ai prieten.si explica-i si la prietenul tau cum sta treaba.acuma scuza-ma dar prietenul tau e chiar prost daca se desparte de tine numai pentru ca vine tipul ala.nu esti obligata sa te vezi cu el.sau poti sa te vezi cu el dar sa te duci cu iubitu'. daca nu vrei sa ai nimic cu el explica-i. zi sa nu te mai caute si gatathinking

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ii spui alauia ca ai aflat ca vrea sa vina si ca nu doresti sa il vezi, ca esti fericita cu iubitul!straight face

E bine sa ai o discutie cu el si daca nu reusesti sa il deziluzionezi atunci spune-i prietenului tau!

Oricum, daca vine si nu ii raspunzi la tel, nu iesi din casa, nu are ce sa iti faca!

| ATHOS a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa le spui adevarul ambilor baieti cel putin din trei motive :
1. Vei fi impacata ca ai jucat corect.
2. Vei vedea daca prietenul tau te iubeste cu adevarat.
3. Amandoi vor cunoaste adevarul, il vor analiza si vor lua decizii in consecinta.
Desigur cunoasterea acestui adevar implica si niste riscuri, cel mai mare fiind acela de a pierde iubitul. Poate presupune insa si un castig important si anume acelea de a vedea daca iubitul tau poate trece peste un flirt (sa nu uitam ca viata ne supune unor incercari importante-acesta fiind unul minor pentru el).
Personal apreciez cunoasterea adevarului indiferent cat este de crunt.
Eu iti doresc ca decizia ta sa cuprinda multa intelepciune!
Bafta!

| deutza explică:

Prietenul meu stie toata povestea numai faza aia ca vrea sa vina aici nu stie eu i-am zis la tipul ala ca gata finish da zici ca e turcstraight face nu intelege.numai imi e frica ca iar o sa se bage intre mine si prietenul meu.eu i-am zis lui ca nu-l iubesc si ca imi iubesc prietenul dar deparca nu am vorbi aceeasi limba...

| deutza explică:

Dar stiu aman2 adevarul ca eu il iubesc pe prietenul meu si ca nu am nimic cu el adic pe ala nu il iubesc da ala nu intelege

| andreeasim1 a răspuns:

Ai cam cautato cu lumanarea ...recunoaste.Tot ce trebuie sa faci este sai spui prietenului tau adevarul! Ca tu il iubesti pe el si ca nu iti doresti sa te intalnesti cu acel baiat, poate intelege.sau poti sa vorbesti cu tipu care vrea sa vina sai explici care e situatia ca tu ai o relatie cu cineva ca il iubesti prea mult ca el sa vina si sa incerce o relatie care nu va avea viitor. Vorbeste cu amandoi.

| Anonim_6126 a răspuns:

Nu trebia sa faci asta. straight face
Ar fi bine sa-i zici adevarul prietenului tau. straight face
Sa nu afle din alta partee.
Ca va fi mai rau.straight face
Succes. :*

| BaBiLoNiAn92 a răspuns:

Iti dai seama ce ai facut nu? Pur si simplu explica-i prietenului tau ce s-a intamplat. Daca mai vrea sa mai fie cu tine bine daca nu asta e. Tu te-ai bagat singura in asta.